Yapay zeka şirketi Ema, 25 milyon dolar yatırım aldı

Ema'nın 25 milyon dolarlık yatırım turuna Accel, Section 32 ve Prosus Ventures liderlik etti.
Yapay zeka şirketi Ema, 25 milyon dolar yatırım aldı

Yapay zeka şirketi Ema, 25 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 25 milyon dolarlık yatırımına Accel, Section 32 ve Prosus Ventures liderlik etti. ABD merkezli Ema'nın yatırım turunda Wipro Ventures, Venture Highway, AME Cloud Ventures, Frontier Ventures, Maum Group, Firebolt Ventures, Sheryl Sandberg, Dustin Moskovitz, Jerry Yang, Divesh Makan ve David Baszucki yer aldı.

Şirket yeni yatırımı, ürün geliştirmek, teknoloji altyapısını güçlendirmek ve pazarlama faaliyetlerini genişletmek için kullanacağını açıkladı.

Swati Trehan, Surojit Chatterjee ve Souvik Sen tarafından 2023 yılında kurulan Ema, yapay zeka alanında faaliyet gösteriyor. Ema, özellikle iş dünyasında çalışanların günlük rutin görevlerini otomatize etmek, değerli ve stratejik işlere odaklanmalarını sağlamak için çözümler geliştiriyor. Ema'nın temel hedefi, iş dünyasında çalışanların günlük rutin görevlerini otomatize ederek, bu çalışanları daha değerli ve stratejik işlere odaklanmalarına olanak tanımak. 

Bu çözümler, iş süreçlerini optimize etmek, tekrarlayan görevleri azaltmak ve çalışanların daha stratejik işlere odaklanmasını sağlamak için kullanılıyor. Bu şekilde, işletmeler daha verimli ve rekabetçi hale geliyor.

Şirket, Generative Workflow Engine (GWE) ve EmaFusion adlı iki ürünle ön plana çıkıyor. GWE, müşteri hizmetleri, teknik destek ve iç verimlilik uygulamaları gibi farklı alanlarda kullanılıyor. EmaFusion ise, insan tepkilerini taklit edebilme yeteneği ve geri bildirimle gelişme gibi özelliklerle birlikte veri koruma ve gizliliğe odaklanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.