Shippn, 8 milyon dolar değerleme üzerinden 547 bin dolar yatırım aldı

8 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turunun katılımcıları arasında ise Kuveyt Türk Portföy, APY Ventures, Mindvest GSYF, Lima Next Ventures, Kültepe Yatırım, Faik Ulutaş ve Cem Bahar yer alıyor.
Shippn, 8 milyon dolar değerleme üzerinden 547 bin dolar yatırım aldı

Kullanıcılarının dünyanın farklı noktalarından alışveriş yapabilmelerine odaklanan yerli bir girişim olan Shippn'in APY Ventures liderliğinde 6,7 milyon TL yatırım aldığını 2022 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. E-ticarette sınırları kaldırarak dünya çapında alışveriş yapma imkanı sağlayan Shippn, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Shippn tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, seri A öncesi köprü yatırım turunda Kuveyt Türk Portföy liderliğinde 547 bin dolar yatırım aldı. 8 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turunun diğer katılımcıları arasında ise APY Ventures, Mindvest GSYF, Lima Next Ventures, Kültepe Yatırım, Faik Ulutaş ve Cem Bahar yer alıyor.

Seyfettin Ersen Erol, Levent İlhaner, Enes Güren ve Duhan İçöz tarafından yönetilen Shippn, kullanıcılarının 35 ülkeden alışveriş yapabilmesini sağlayan, sınır ötesi alanında faaliyet gösteren bir girişim olarak faaliyet gösteriyor. Shippn, müşterilerinin belirli adresleri kullanarak dünyanın her yerinden kendi ev adreslerine sipariş̧ verir gibi alışveriş̧ yapabilmesini ve 1-5 iş günü içerisinde satın aldıkları ürünlerin kapılarına kadar ulaştırılmasını sağlıyor.

Shippn tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, ilk yatırım turunun ardından cirosunu dolar bazında 3 katına çıkarmayı da başardı.

Yatırım turunun onlara hedeflerini başarabilme anlamında çok büyük bir katkı sağlayacağını düşündüklerini aktaran Shippn CEO’su Duhan İçöz, özellikle mevcut hacimlerinin yüksek olduğu Amerika bölgesinde ve gelişim potansiyelleri bulunan EMEA bölgesinde ciddi bir yayılım hedeflerinin mevcut olduğunu dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.