iPhone SE 4'ün tasarımı ortaya çıktı

iPhone SE'nin dördüncü nesil modeli, 2025 yılının başlarında yeni bir tasarımla piyasaya sürülebilir.
iPhone SE 4'ün tasarımı ortaya çıktı

Apple'ın iPhone SE serisinin dördüncü nesil cihazı, muhtemelen önümüzdeki senenin başında tanıtılacak. CAD dosyalarından alındığı söylenen bir çift görselin iPhone SE 4'ü gösterdiği iddia edilirken, yeni modelin Face ID ve 6.1 inçlik bir ekran içerdiği görülüyor.

Söylentiler yeni bir iPhone SE modelinin yolda olduğunu ve dördüncü nesil modelin 2025 yılının başlarında yeni bir tasarımla piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor. Yeni görseller, bütçe dostu akıllı telefonla ilgili bazı iddiaların doğru olabileceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Kaynak: 91Mobiles

91Mobiles tarafından elde edilen CAD dosyalarına göre yeni nesil iPhone SE, tasarım açısından iPhone 14'e benzeyecek. Yani iPhone 14'e benzer bir çerçeve kullanılacak ve bir önceki sürümün 4,7 inçlik ekranı yerine bu kez 6,1 inçlik bir ekrana sahip olacak. Tıpkı iPhone 13 ve iPhone 14'te olduğu gibi bu ekranda da Face ID modülünün yer alacağı bir çentik bulunacak ve yüz tanıma sistemi de SE serisine ilk kez entegre edilecek. 

Genel olarak, iPhone SE 4'ün boyutu 147,7 mm'ye 71,5 mm ve 7,7 mm kalınlığında olacak. Tabanda bir USB-C bağlantı noktası bulunacak. Aslında bu zamana kadar çıkan söylentilere göre bir eylem butonu da plana dahil edilecekti, fakat görünüşe göre sızdırılan renderlar'da böyle bir buton görünmüyor. 

iPhone SE 4 render'ında tek bir kamera görünüyor ve kare kamera çıkıntısı bulunmuyor, bu da cihazı iPhone 13 ve 14 gibi modellerden ayırıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.