Barbaros Özbuğutu ile DeBa Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

30 milyon dolarlık bir fon ile yatırımlarını gerçekleştiren DeBa Ventures, 100 bin ila 500 bin dolarlık yatırımlar yapıyor.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise girişim ekosisteminin tanınan isimleri arasında yer alan DeBa Ventures kurucusu Barbaros Özbuğutu oldu. Lüksemburg merkezli olarak kurulan DeBa Ventures’ın ana odağında erken aşama fintech ve B2B teknoloji girişimleri yer alıyor.

30 milyon dolarlık bir fon ile yatırımlarını gerçekleştiren DeBa Ventures, 100 bin ila 500 bin dolar arasında yatırımlar yapıyor. Özbuğutu, DeBa Ventures olarak şu ana kadar 2 yatırım gerçekleştirdiklerini paylaştı. Hatırlatmak gerekirse Roamless'ın, DeBa Ventures'ın da katıldığı yatırım turunda 2,6 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık

Hızlı bir şekilde yatırımlarına devam edeceklerini de paylaşan Özbuğutu, ilerleyen süreçte her ay 1 tane yatırım yapmak istediklerini de sözlerine ekledi. DeBa Ventures’ın General Partner pozisyonunun 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla, Startup Wise Guys’da yaklaşık beş yıldır görev yapan Günce Önür’e emanet edileceğini de paylaşım.

Barbaros Özbuğutu ile gerçekleştirdiğimiz röportajda DeBa Ventures ile ilgili detayları ve şirketin gelecek planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.