BRAND SPEAK

Bundle ve Samsung, yeni Galaxy S24'ün tanıtımında yapay zekaları bir araya getirdi

Yapay zeka destekli reklam modeli olan Bundle AI Studio ve Samsung Galaxy AI, kullanıcıların yeni S24 ile ilgili merak ettiği soruları cevapladı
Bundle ve Samsung, yeni Galaxy S24'ün tanıtımında yapay zekaları bir araya getirdi

Hepimizin bildiği gibi 2023 yılında OpenAI tarafından insanların kullanımına sunulan ChatGPT adlı yapay zeka modeli, eşsiz yetenekleriyle bilişim dünyası ve pek çok diğer sektörde büyük ses getirdi. ChatGPT gibi yapay zeka teknolojileri, metin tabanlı olmanın ötesinde ortaya çıkardığı göz alıcı sonuçlarla görsel alanlarda da etkili oldu.

Bundle, yapay zeka destekli reklam modeli olan Bundle AI Studio’da, dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Samsung ile iş birliği yaparak dikkat çeken bir kampanyaya imza attı. Samsung'un yapay zeka modeli Galaxy AI ve Bundle AI, yeni Galaxy S24 serisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Kampanyada Bundle kullanıcıları, aldıkları özel bir bildirimle yeni Samsung Galaxy S24 serisi hakkında bilgi alabilecekleri bir sayfaya yönlendirildiler. Bu sayfada kullanıcılar yeni S24 modellerinin özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olmalarının yanı sıra, istedikleri soruları sorarak yanıt alabilecekleri bir chatbot bölümüyle karşılaştılar. Bundle AI ve Galaxy AI, kullanıcılara sadece telefonların teknik özellikleri hakkında bilgi vermekle kalmadı, aynı zamanda birçok farklı konuda sorulan yaratıcı sorulara bir o kadar yaratıcı ve esprili tavsiyelerde de bulundu. Gelen sorular arasında “Sevgilimle gideceğim Fransız restoranında rezil olmamak için paçayı nasıl kurtarabilirim” veya “iş telekonferansında patronumun karşısında uyumamak için ne yapmam gerekir” gibi ilginç örnekler de vardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.