Mustafa Kopuk ile DOMiNO Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

2023 yılı içinde 11 yeni yatırım gerçekleştirdiklerini dile getiren Mustafa Kopuk, 11 yeni yatırımın 6 tanesinin yapay zeka alanında olduğunu paylaştı.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise DOMiNO Ventures kurucusu Mustafa Kopuk oldu. Hatırlatmak gerekirse DOMiNO Ventures'ın 2023 yılında öne çıkan rakamlarını da geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık.

DOMiNO Ventures kurucusu Mustafa Kopuk, 2023 yılı içinde 11 yeni yatırım gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 11 yeni yatırımın 6 tanesinin yapay zeka alanında olduğunu da bizlerle paylaşan Kopuk, diğer yatırımların ise oyun, Web3 ve Fintech alanlarında olduğunu paylaştı.

Mustafa Kopuk tarafından aktarılan bilgilere göre 11 yeni yatırım ile birlikte DOMiNO Ventures portföyündeki girişim sayısı ise 18'e çıktı. Gerçekleştirilen 11 yatırımın 2 tanesinin yurt dışından girişimler olduğunu da ayrıca ekleyelim. 2023 yılında yurt dışından daha fazla girişime baktıklarını da dile getiren Kopuk, 2023 yılının ikinci yarısında 6 ülkede ofisler açtıklarını da belirtti.

Mustafa Kopuk ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda DOMiNO Ventures'ın 2023 yılı ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.