Erdem Yurdanur'dan canlı skor ve spor analiz uygulaması: Ofsayt

Ofsayt, dünyanın birçok ligindeki maçların canlı skorlarını öğrenmeyi sağlıyor; aynı zamanda puan durumu, TV rehberi gibi özellikler sunuyor.
Erdem Yurdanur'dan canlı skor ve spor analiz uygulaması: Ofsayt

Ülkemizin her köşesinde, gençten yaşlıya herkes bir şekilde spora ilgi gösteriyor ve bu ilgi, yıllardan beri hiç azalmadan devam ediyor. Zira spor, Türkiye'de toplumsal bir bağ ve dayanışma aracı olarak da görülüyor. Üstelik sadece spor yapmak değil, müsabakaların iyi bir takipçisi olmak da Türk halkının sporla olan samimi ilişkisini gözler önüne seriyor. 

Dijitalin hayatımızda daha fazla yer edinmesiyle, spor da sokaklardan ve dev ekranlardan mobil cihazlarımıza transfer olmuş durumda. Toplu taşımada, alışveriş sırasında, bir mekanda otururken kısacası hemen hemen her yerde birçok spor severin çeşitli mobil uygulamaları aktif bir şekilde kullandığını görüyoruz. Şimdi bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi; Ofsayt.

Daha önce ülkemizin en popüler spor uygulamalarından biri olan Maçkolik'i hayata geçiren Erdem Yurdanur, şimdi de Ofsayt adlı uygulamasına dair bazı detaylar paylaştı. Hem Android hem de iOS kullanıcıları için uygulama mağazalarında indirilebilir durumda olan Ofsayt, dünyanın birçok ligindeki maçların canlı skorlarını öğrenmeyi sağlıyor; aynı zamanda puan durumu, TV rehberi gibi özellikler sunuyor. Ofsayt'ta aynı zamanda Maçın 11'i ve Hediye Avı gibi oyunlar da bulunuyor.

Erdem Yurdanur, Ofsayt’ta önceliklerinin para olmayacağını belirtiyor ve "Hiç yatırım almadan yıllarca bu projeyi devam ettirecek hem sermaye hem insan gücümüz var. Ayrıca bizim böyle bir uygulama çıkaracağımızı duyduğu anda beni arayıp her türlü desteği vermeye ve iş birliği yapmaya hazır çok sayıda güçlü dostlarımız var. Bunca yıldır hem yaptıklarıyla hem de duruşuyla kendini defalarca ispatlamış bir ekip olarak, biriktirdiğimiz bu dostlarımızın desteği bizi çok motive etti." diyor. 

Öncelik web sitesinde değil, mobil uygulamada olacak

Paylaşılanlara göre öncelik web sitesinde değil, mobil uygulamada olacak. Kullanımının tamamen bedava olacağı açıklanan Ofsayt, hiçbir şekilde ve hiçbir nedenle kullanıcılarından para talep etmeyecek. Süreklilik için gelire ihtiyacı olan uygulamada bu gelir, adece reklam ve sponsorluk ile karşılanacak. Ofsayt, kullanıcılarının parasını almayı hedeflemediği gibi tam tersine kişilerin para kazanmalarını sağlayacak birçok özelliğe sahip olacak. 

Ofsayt, 2024 Ağustos ayına kadar daha çok beta, yani test amaçlı olarak yayında olacak ve yeni futbol sezonunda birçok özelliği eklemiş olarak tanıtımlarını artıracak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.