Apsiyon'dan yapay zeka destekli dijital asistanlar: ADA ve ASYA

Apsiyon, site yöneticileri ve sakinleri için yapay zeka destekli sohbet botları ADA ve ASYA'yı geliştirdi.
Apsiyon'dan yapay zeka destekli dijital asistanlar: ADA ve ASYA

Bulut tabanlı site yönetim platformu Apsiyon, site yöneticileri ve sakinleri için yapay zeka destekli sohbet botları ADA ve ASYA'yı geliştirdi. Dijital asistanlar, yöneticilerin idari konuları kolaylıkla yürütmelerine yardımcı olurken, site sakinlerinin de yönetime dair bilgi almasını sağlıyor.

ADA ve ASYA, yöneticilere zaman kazandırırken sakinlerin de bilgiye en kolay ve en hızlı şekilde ulaşmasına yardımcı oluyor. ASYA, site yöneticilerinin yaşam alanlarıyla ilgili kanunlar, yönetmelikler ve uygulamalar hakkındaki sorularını anında yanıtlıyor. Bunlar arasında kat mülkiyeti, gayrimenkul, ticaret, tebligat konularındaki kanunlar yer alırken; iş sağlığı ve güvenliği, muhasebe gibi hususlar da bulunuyor. Dijital asistan, kentsel dönüşüm, yönetici istifası, bina enerji yöneticiliği ve tapu yöneticiliği gibi alanlarda da bilgi veriyor.

ADA ise site sakinlerinin borçlarını öğrenmek istediğinde kolayca bilgi almalarını, aidat ve faturalarını kart ile ödemek için bağlantıya ulaşmalarını sağlıyor. Sakinler ayrıca, apartman veya sitelerine dair tüm sorularına cevap alabiliyor, site yönetimine iş talebi açabiliyor, yönetimden talep ettiği işlerin listesine ulaşabiliyor ve tüm taleplerini sorgulayabiliyor.

Her iki asistanla da WhatsApp uygulaması üzerinden iletişim kurmak mümkün. Kullanıcıların yazılı veya sözlü olarak ilettikleri tüm soruları yanıtlayan asistanlarımızdan tüm dillerde, 7/24 yardım alınabiliyor.

Apsiyon Kurucu Ortağı ve CPO’su Erkan Doğan, “2012’den bu yana site, apartman, rezidans, iş merkezi gibi toplu yaşam alanlarında ihtiyaç duyulabilecek tüm süreçler için kapsamlı çözümler sunuyoruz. Bugün 3.5 milyonun üzerinde kullanıcımız var. Bu sayıyı gelecek dönemde yükseltmeyi hedeflerken kullanıcılarımızın yaşamını kolaylaştıracak ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.