İş süreci optimizasyonu girişimi Scribe, 25 milyon dolar yatırım aldı

ABD merkezli Scribe'ın 25 milyon dolarlık yatırım turunda New York Life Ventures, Amplify Partners, Tiger Global ve XYZ Ventures yer aldı.
İş süreci optimizasyonu girişimi Scribe, 25 milyon dolar yatırım aldı

İş süreci optimizasyonu girişimi Scribe, 25 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin B serisi yatırım turunu Redpoint Ventures yönetti. ABD merkezli Scribe'ın yatırım turunda New York Life Ventures, Amplify Partners, Tiger Global ve XYZ Ventures yer aldı. Scribe, yeni yatırımı operasyon alanını genişletmek için kullanacağını açıkladı. 

Şirket, 2019 yılında Aaron Podolny ve Jennifer Smith tarafından faaliyete geçti. Scribe, işletmelerin iç süreçlerini kolayca belgelemesini ve paylaşmasını sağlayan bir platform sunuyor. Örneğin; bir şirkette müşteri bilgilerini CRM sistemine girme işlemi yapılırken bu süreç, Scribe platformu üzerinden otomatik olarak kaydediliyor. İşlem otomatik olarak yazılı talimatlar ve ekran görüntüleri içeren bir belgeye dönüşüyor. Bu belge, işletmedeki diğer çalışanlarla paylaşılabiliyor ve böylece süreçlerin nasıl tamamlanacağı hakkında net bilgi veriyor.

Bir taraftan süreçlerin belgelenmesi ve paylaşılması, işletmelerin iş süreçlerindeki verimlilik boşluklarını tespit etmelerini ve iyileştirmeler yapmalarını sağlıyor.

Scribe platformu işletmelere iç süreçlerini basitçe belgeleme ve paylaşma imkanı sunarak, iş süreçlerini daha verimli ve iş birliğine dayalı hale getiriyor. Bu sayede şirketler, çalışanlar arasında bilgi paylaşımını artırıyor ve iş süreçlerini daha iyi optimize ederek daha iyi sonuçlar elde ediyor.

Şirketin gelirleri 2023'te yüzde 400 arttı. Scribe; finansal hizmetler, teknoloji, sağlık, perakende, üretim ve hizmet sektörleri gibi birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerle çalışıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.