Kolay sipariş uygulaması Pickies, Hakkı Alkan’dan yatırım aldı

Kullanıcılar için kolay, hızlı ve güvenli bir sipariş süreci sunan ve online ödeme ve siparişlerin kolayca alınabilmesini sağlayan Pickies, Hakkı Alkan’dan yatırım aldı.
Kolay sipariş uygulaması Pickies, Hakkı Alkan’dan yatırım aldı

Kullanıcılar için kolay, hızlı ve güvenli bir sipariş süreci sunan ve online ödeme ve siparişlerin kolayca alınabilmesini sağlayan Pickies, Hakkı Alkan’dan yatırım aldı. Yatırımın miktarı ise açıklanmadı.

Alınan yatırımın, uygulamanın kullanıcı tabanını genişletmek, büyümeyi teşvik etmek için indirimler ve ödüller gibi seçenekler sunmak ve uygulamanın yurt dışına açılmasını sağlamak için kullanılacağı belirtiliyor.

Hikmet Alp Toka ve Gökberk Kafalı tarafından hayata geçirilen Pickies, restoran, büfe, kafe gibi her ölçekte işletmeye tek bir uygulama üzerinden online sipariş alma ve servis verme imkanı sunuyor. Girişim, kullanıcıların yemek veya içecek siparişlerinde uzun süre sıra beklemesini engellemeyi hedefliyor.

Buna ek olarak uygulamayı kullanan firma ve kullanıcılara ek faydalar da sağlayan uygulama, siparişlerin online oluşturulup ödenmesine ve daha sonra gidip teslim alma veya adrese getirtmelerine imkan tanıyor. Kullanıcılar siparişini verdikleri ürünü uygulama üzerinden seçip ödemesini yapıp satın alabiliyor ve satış noktasına gittiklerinde hazır olan siparişlerini sıra beklemeden teslim alabiliyor.

Her ölçekte işletme için dijital dönüşüm sürecini kolaylaştıran bu sistem hem zaman kazandırıyor hem de fiziksel etkileşimi ortadan kaldırıyor. İşletmelerin ise siparişleri daha verimli yönetmesine, çalışma saatlerini optimize etmesine ve ödemeleri anonim olarak yönetmesine yardımcı oluyor. Son kullanıcıya sağlanan faydalar ise vakit ve nakit tasarrufu, siparişin online olarak verilmesi ile başlayan süreç, aradaki bütün offline işlemlerin ortadan kalkması ve direkt olarak siparişin teslim alınması ile sonlanıyor.

Kullanıcılar, Gel-Al/Servis seçeneklerini kullanabiliyor. Her sipariş kullanıcıya sadakat puanı (yıldız) olarak geri dönüyor, Pickies'in pazardaki diğer rakiplerinden farkı da tam olarak burada ortaya çıkıyor, yıldızlar, uygulama içinde paylaşılabiliyor. Kullanıcılar biriktirdikleri yıldızları birbiriyle paylaşarak hediye çeklerinin değerini artırabiliyor.

Pickies, Kahve Dünyası, Burgerillas, Kahvely, Noir Pit gibi markalarla çalışıyor ve İstanbul'da 1000 lokasyona ulaşmak istiyor. Pickies, yurt dışına açılmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.