Yapay zeka destekli gerçekçi modeller üreten araç: AIModelWizard

AIModelWizard, markaları profesyonel çekim derdinden kurtarırken, kullanıcıların kendi Influencer'larını yaratmalarına imkan tanıyor. 
Yapay zeka destekli gerçekçi modeller üreten araç: AIModelWizard

AIModelWizard, yapay zeka destekli influencer'lar oluşturmanıza destek oluyor. Yapay zeka destekli gerçekçi modeller üreten araç, markaları profesyonel çekim derdinden kurtarırken, kullanıcıların kendi influencer'larını yaratmalarına imkan tanıyor. 

AIModelWizard kullanarak metinsel komutlarla sıfırdan bir karakter yaratabileceğiniz gibi, platforma fotoğraf yükleyerek mevcut bir modelin yapay zeka destekli versiyonlarını üretmeniz de mümkün. 

Özellikle gelişmiş karakter üretimi özelliği kapsamında saç rengi, göz rengi, ten rengi dahil olmak üzere modellerin tüm detaylarını belirleyebiliyorsunuz. Bu seçenekler kapsamında ışık ayarları yapabiliyorsunuz ve çekim modları arasından dilediğinizi seçebiliyorsunuz.  

Ayrıca yapay zeka desteğiyle sosyal medya kampanyaları için aynı modelin birden fazla senaryoyu kapsayan versiyonlarını da üretebiliyorsunuz. Böylece modelleri birbirinden farklı pozlarda resmedebiliyorsunuz. Aynı şekilde modeller, çeşitli giyim tarzlarına sahip olabiliyor. Yani aynı modeli, farklı poz ve tarzlarda kullanabiliyorsunuz. 

Kalite açısından ürettiğiniz görselleri ölçeklendirebiliyorsunuz. Bu sayede modellerin yer aldığı görseller profil resmi olarak kullanılabildiği gibi bir reklam panosunda da kendine yer bulabiliyor. 

Ürettiğiniz modellere ve kompozisyonlara farklı platformlardan yüzler entegre edebiliyorsunuz. Buna ek olarak sosyal ağlarda gördüğünüz modellerin ve kompozisyonların bir benzerini oluşturma seçeneği de sunuluyor. 

Aracı Google ya da Facebook ile giriş yaparak kullanabiliyorsunuz. Ürünü ilk kez kullanacak olanlara 10 kredi tanımlanıyor. Aracın ücretli sürümleri ise 29 dolar ile 99 dolar arasında farklılık gösteriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.