Sentify, 500 Emerging Europe'un katıldığı turda 1,1 milyon doların üzerinde yatırım aldı

Sentify, geniş metin verilerinden işlevsel içgörüler üretmeyi sağlayan bir platform sunuyor.
Sentify, 500 Emerging Europe'un katıldığı turda 1,1 milyon doların üzerinde yatırım aldı

Büyük dil modelleri (LLM) analitiği alanında faaliyet gösteren Sentify, 1,1 milyon doların üzerinde yatırım aldı. Tohum öncesi yatırım turunu Episode 1 yönetti. İngiltere merkezli şirketin yatırım turuna 500 Emerging Europe katıldı. Şirket, yeni yatırımın ürün gelişimini hızlandırmak, personel sayısını artırmak ve müşteri kazanma sürecini iyileştirmek için kullanılacağını açıkladı.

Sentify, 2023 yılında Alex Marantelos, George Pastakas ve Dimi Ilias tarafından faaliyete geçti. Şirket, geniş metin verilerinden işlevsel içgörüler üretmeyi sağlayan bir platform sunuyor. Bu platform, LLM ürünlerinden gelen metin verilerini analiz ederek müşteri davranışları, kullanıcı niyetleri, eylem çıkarımları, ürün kullanım modelleri ve LLM ürünlerindeki verimsizlikleri ve hataları ortaya çıkarmak için çözümler sunuyor. 

Sentify'ın interaktif ve gerçek zamanlı bir arayüzle donatılmış bir platformu bulunuyor. Bu arayüz, metin verilerini değerli istihbarata dönüştürmeyi amaçlıyor ve işletmelerin bu bilgileri kullanarak stratejik kararlar almalarına yardımcı oluyor. Şirketin hedefi, müşterilerine LLM ürünlerinin potansiyelini tam anlamıyla kullanma fırsatı sunmak. Bu nedenle Sentify, modern işletmelerin ürün geliştirmelerine katkıda bulunuyor. Girişim, şu an 40 kuruluşla 10 pilot programa sahip.

Birçok LLM odaklı yatırımı inceledikten sonra Sentify gibi bir aracın kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunu düşündüklerini söyleyen 500 Emerging Europe General Partner'ı Enis Hulli, "Kurucuların yetenekleri, neredeyse her organizasyondaki role ve fonksiyona hitap edecek kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor" ifadelerini kullandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.