Yapay zeka destekli hukuk girişimi: AI Lawyer

AI Lawyer, birden fazla dilde hukuksal araştırmalar yapamanızı sağlarken, sözleşme karşılaştırmaları ve kendi sözleşmelerinizi oluşturma özellikleri sunuyor.
Yapay zeka destekli hukuk girişimi: AI Lawyer

AI Lawyer, birden fazla dilde hukuk odaklı araştırmalar yapamanızı sağlıyor. Hem kullanıcılara hem de avukatlara hitap eden AI Lawyer, tüketicileri yüksek ücretlere sahip hukuk danışmanlığı süreçlerinden kurtarırken, avukatların da rutin görevlerini devralıyor.

Kullanıcılar, aynı zamanda bir avukattan randevu almak için uzun süre beklemekten kurtulurken, kafa karıştırıcı hukuksal metinleri de açıklığa kavuşturabiliyor. Buna ek olarak avukatların araştırma ve dokümantasyon işlerini otomatize etmek için AI Lawyer'dan faydalanabileceğini belirtelim. Hukuk bölümü öğrencileri çeşitli konularda bilgi edinmek için AI Lawyer'ı kullanabilirken, hukuk firmaları da verimliliği artırmak için AI Lawyer'dan yararlanabilir. 

AI Lawyer'ın sunduğu özellikler arasında yasal dokümanları özetleme, görselleri metne çevirme ve tercüme özellikleri yer alıyor. Girişimin sitesinde paylaştığı bilgilere göre AI Lawyer bir dokümanı 5 saniye içinde özetleyebiliyor. Rutin görevlere ayrılan zamanı yüzde 75 oranında azaltan girişim, yasal hizmetler odağında yüzde 90'a varan maliyet düşüşü sağlıyor. 

İnternette de arama yapmanızı sağlayan AI Lawyer'a iOS, Android ve web sürümleri üzerinden erişebiliyorsunuz. AI Lawyer'ı sizin ihtiyaçlarınıza özel olarak kişiselleştirmeniz de mümkün. 

AI Lawyer, ChatGPT ve benzeri platformları kullananlar için tanıdık bir deneyim sunuyor. AI Lawyer'a Adeta bir avukat ile konuşur gibi soru ve sorunlarınızı aktarabiliyorsunuz. Platformda kullanabileceğiniz komut (prompt) önerileri de sunulmakta. Yeni konu başlıkları hakkında sormak istediğiniz sorular için ise yeni bir sohbet penceresi açmanız öneriliyor. 

Doküman yönetimi ise ayrı bir sekmede sunuluyor. Bu sekmede doküman özetlerinin yanı sıra sözleşme karşılaştırmaları gibi kullanışlı özellikler de yer alıyor. Doküman yönetimi kapsamında kendi sözleşmelerinizi oluşturabileceğinizi de belirtelim. 

AI Lawyer'ın kısa süreli bir ücretsiz deneme sürümü mevcut. Girişim, haftalık 5.99 dolar, aylık 9.99 dolar ve yıllık 39.99 dolar olmak üzere 3 farklı paket ile karşımıza çıkıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.