Erkan Yağcıoğlu ile 100. Yıl Girişim Sermayesi'nin gelecek planlarını konuştuk

2023 yılı içinde toplamda 15 tane yatırım yaptıklarını aktaran Erkan Yağcıoğlu, farklı dikeylerde ve aşamalarda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise 100. Yıl Girişim Sermayesi Yönetici Direktörü Erkan Yağcıoğlu oldu. Erkan Yağcıoğlu ile geçtiğimiz yıl kurulan 100. Yıl Girişim Sermayesi'nin tüm detaylarını ve gelecek planlarını konuştuk. 

Hatırlatmak gerekirse 100. Yıl Girişim Sermayesi ve Yapay Zekâ Fabrikası'nın 2023 yılında öne çıkan verilerini geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Yağcıoğlu, yapay Zekâ Fabrikası'na katılmaya hak kazanan girişimlerin 100. Yıl Girişim Sermayesi'nden 100 dolar yatırım aldığını aktardı.

2023 yılı içinde toplamda 15 tane yatırım yaptıklarını belirten Erkan Yağcıoğlu, farklı dikeylerde ve aşamalarda yatırımlar gerçekleştirdiklerini de aktardı. Ortalama olarak girişim başına 500 bin dolar yatırım yaptıklarını da sözlerine ekleyen Yağcıoğlu, Yapay Zekâ Fabrikası tarafından ise 2023 yılında 6 yatırım gerçekleştirdiklerini paylaştı. 

İhtiyaç dahilinde fonlarını organik olarak büyüteceklerini de dile getiren Yağcıoğlu, 2024'te yatırım hızlarına aynı şekilde devam edeceklerini de belirtti. Erkan Yağcıoğlu gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda 100. Yıl Girişim Sermayesi ve Yapay Zekâ Fabrikası ile ilgili detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.