Siber güvenlik girişimi Bastille, Goldman Sachs liderliğinde 44 milyon dolar yatırım aldı

Bastille'in 44 milyon dolarlık C serisi yatırım turu, Goldman Sachs liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Goldman Sachs haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında da yer alan Bessemer Venture Partners katıldı.
Siber güvenlik girişimi Bastille, Goldman Sachs liderliğinde 44 milyon dolar yatırım aldı

Nesnelerin interneti odaklı bir siber güvenlik çözümü olan ABD merkezli Bastille, yatırım aldığını duyurdu. Bastille tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, C serisi yatırım turunda 44 milyon dolar yatırım aldı. Bastille'in 44 milyon dolarlık C serisi yatırım turu, Goldman Sachs liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Goldman Sachs haricinde ise şirketin mevcut yatırımcıları arasında da yer alan Bessemer Venture Partners katıldı. Hatırlatmak gerekirse Bastille, en son 2017 yılında Bessemer Venture Partners liderliğinde 27 milyon dolar yatırım almıştı. 44 milyon dolarlık yeni yatırım sonrasında şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 83 milyon dolara ulaştı. 

Gerçekleşen yatırım ile birlikte Goldman Sachs başkan yardımcısı Zartasha Chaudhry, Bastille girişiminin yönetim kuruluna katıldı. Bastille tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin yeni pazarlara açılması için kullanılacak.

2014 yılında Bob Baxley, Chris Rouland, Earle Ady ve Michael Engle tarafından Kaliforniya'da kurulan Bastille, temelinde bir siber güvenlik şirketi olarak hizmet veriyor. Nesnelerin interneti odağında uzmanlaşan Bastille, potansiyel tehditleri tespit edebiliyor.

Mobil ve nesnelerin interneti cihazları için oluşabilecek potansiyel tehditleri tespit eden Bastille, aynı zamanda tespit ettiği tehditlere müdahale edip tehditleri ortadan kaldırıyor. Hem donanım hem de yazılım çözümleri sunan Bastille, geliştirdiği fiziksel sensörler ile birlikte tehditleri tespit ediyor. Bulunduğu bölgedeki kablosuz ağlara bağlı olan cihazları takip eden sensörler, tehdit tespit ettiğinde yazılım aracılığı ile ekipleri uyarıyor.

Son olarak Bastille'in müşterileri rasında bulut sağlayıcıları, yüksek teknoloji şirketleri, finansal kuruluşlar ve ilaç şirketlerinin yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.