Siber güvenlik platformu Torq, 42 milyon dolar yatırım aldı

42 milyon dolarlık yatırım turunun katılımcıları arasında ise Bessemer Venture Partners, GGV Capital, Insight Partners, Greenfield Partners ve Evolution Equity Partners yer alıyor. 
Siber güvenlik platformu Torq, 42 milyon dolar yatırım aldı

Siber güvenlik odaklı bir otomasyon platformu olan Torq, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Torq tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turu kapsamında 42 milyon dolarlık ek yatırım aldı. 42 milyon dolarlık yatırım turunun katılımcıları arasında ise Bessemer Venture Partners, GGV Capital, Insight Partners, Greenfield Partners ve Evolution Equity Partners yer alıyor. 

Alınan 42 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Torq girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 120 milyon dolara ulaştı. Torq'un paylaştığı bilgilere göre 42 milyon dolarlık yatırım, yapay zeka teknolojisi de dahil olmak üzere Torq platformu yeni özellikler eklenmesi ve global büyüme için kullanılacak.

2020 yılında Eldad Livni, Leonid Belkind ve Ofer Smadari tarafından ABD'de kurulan Torq, kod bilgisi gerektirmeden kullanılabilen bir otomasyon platformu olarak ön plana çıkıyor. Torq, özellikle siber güvenlik ekiplerinin kullanımı için geliştirildi. Siber güvenlik ekipleri, Torq platformu sayesinde siber güvenlik tehditlerini çok daha hızlı ve kolay bir şekilde tespit edebiliyor. Tehditleri otomatik olarak ortadan kaldıran Torq, şirketlerin siber tehditlerine karşı daha güvenli olmasını da sağlıyor. 

Torq'un oldukça hızlı bir şekilde büyüdüğünü de paylaşalım. Torq ekibi tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 2023 yılında gelirlerini yüzde 300, müşteri sayısını ise yüzde 500 oranında artırdı. Torq'un müşterileri arasında ise Blackstone, Agoda, Abnormal Security, Armis, Rivian, Chipotle, Fiverr, HashiCorp, IronSource, Lemonade, SentinelOne, Wiz ve ZoomInfo gibi markalar yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.