Yiğit Arslan ile TechOne'ın 2023 yılını ve gelecek planlarını konuştuk

TechOne, 2023 yılı içinde 6 tanesi yeni olmak üzere toplamda 20 yatırım gerçekleştirdi.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise TechOne ve twozero Ventures'ın yönetici ortağı Yiğit Arslan oldu. 2023'ün oldukça zorlu bir yıl olduğunu belirten Yiğit Arslan, bu yıl içinde geleceğe yatırım yaptıklarını iletti.

2023 içinde yatırım tempolarını kaybetmediklerini de sözlerine ekleyen Arslan, TechOne'dan 6 yeni yatırım yaptıklarını paylaştı. 14 tane de devam yatırımı gerçekleştirdiklerini de belirten Arslan, TechOne olarak yılı toplamda 20 yatırım ile kapattıklarını dile getirdi.

TechOne'ın 2023 yılı içinde toplamda 6,5 milyon dolarlık yatırım yaptığını da ayrıca ekleyelim. Spor, medya ve eğlenceye odaklanan twozero tarafında ise 4'ü yeni olmak üzere 7 yatırım olduğunu paylaşan Arslan, twozero ile toplamda 3 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yiğit Arslan ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj içinde hem TechOne ve twozero Ventures'ın 2023 yılını nasıl geçirdiklerini hem de gelecek planları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.