Fiyat karşılaştırma platformu arabunu.com, Maxis Yenilikçi GSYF'den 250 bin dolar yatırım aldı

Ürünleri iki dakika gibi bir sürede inceleyerek fiyat analizi yapan ve karşılaştırma sonuçlarını kullanıcıları için listeleyen arabunu.com, Maxis Yenilikçi GSYF'den 250 bin dolar yatırım aldı.
Fiyat karşılaştırma platformu arabunu.com, Maxis Yenilikçi GSYF'den 250 bin dolar yatırım aldı

On milyonlarca ürünü iki dakika gibi bir sürede inceleyerek fiyat analizi yapan ve karşılaştırma sonuçlarını kullanıcıları için listeleyen arabunu.com, Maxis Yenilikçi GSYF'den 250 bin dolar yatırım aldı. arabunu.com'un, 2023 yılının eylül ayında kullanıcıyla buluştuğunu hatırlatalım.

arabunu.com, yapay zeka destekli tavsiyelerle tüketicinin ihtiyaçlarına özel ürünlerin sunulmasına da imkan veriyor. Girişim, üç yıl içerisinde Türkiye’nin en çok satıcı teklifi barındıran, en detaylı özellikleriyle ürünleri listeleyen alanında öncü karşılaştırma platformu olmayı hedefliyor.

Data analizi ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak müşterilerinin aradığı sonuçlara en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamayı da öncelikli hedefleri arasında tutan arabunu.com, 2026 yılı başında ise bu çözümleriyle Almanya ve İngiltere’ye açılmayı planlıyor.

Girişimin kurucu ortağı Serkan Koç da Maxis Yenilikçi GSYF'nin yanı sıra şirket içi 100 bin dolar yatırım yaptı. Serkan Koç yatırımla ilgi şunları söyledi: “arabunu.com, elektronik başta olmak üzere anne-bebek oyuncak, ev yaşam, ofis kırtasiye, süpermarket, moda, giyim, kozmetik ve kişisel bakım, bahçe-yapı market ve spor outdoor kategorileri ile hayata geçti. 3 yıllık hedefimiz, tüketicinin hayatına giren tüm alanlarda ürün ve hizmet karşılaştırması yapmaktır. arabunu.com, ziyaretçilerine ihtiyaç duydukları ürünlerde hem en uygun fiyatlı opsiyonu sunarken hem de ziyaretçiye en uygun ürün özelliklerini karşılaştırarak ziyaretçilerin doğru kararı vermesini sağlıyor. Ana hedeflerimizden birisi de e-ticaret firmalarına diğer tüm reklam kanallarından daha uygun maliyetle satış yaptırmaktır.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.