Finans platformu Norma, Pionr tarafından satın alındı

Norma, finansal teknoloji girişimleri kuran, bu girişimleri geliştiren ve büyümeleri için gerekli stratejilerle uygulayan girişim kurucu teknoloji şirketi Pionr tarafından satın alındı.
Finans platformu Norma, Pionr tarafından satın alındı

Küçük işletmeler ve freelance çalışanlar için geliştirilen bir finans platformu olarak karşımıza çıkan Norma'yı ilk olarak 2022 yılının Şubat ayında sizlere aktarmıştık.

Edindiğimiz bilgilere göre Norma, finansal teknoloji girişimleri kuran, bu girişimleri geliştiren ve büyümeleri için gerekli stratejilerle uygulayan girişim kurucu teknoloji şirketi Pionr tarafından satın alındı. Norma ve Pionr arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin günlük finansal operasyonlarını tek bir platform üzerinden yönetmelerine olanak tanıyan Norma, şirket kuruluşu, sanal ofis, ticari hesap açılışı, para transferi, gelir- gider yönetimi, fatura oluşturma ve tüm bankacılık hesaplarını yönetme gibi özellikler sunuyor. Pionr'in aktardığı bilgilere göre şirket, Norma ile birlikte 2024 yılında 20 bin ticari işletmeye ulaşmayı hedefliyor.

KOBİ’lerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamada öncü bir güç olan Norma’nın Pionr bünyesine katıldığını açıklamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Pionr Kurucusu Yakup Sezer, Norma’nın yenilikçi yaklaşımı ve Pionr’ın vizyonunun işletmelerin kendi temel faaliyetlerine odaklanmalarına ve ihtiyaç duydukları hizmetlere kolayca erişebilmelerini sağladığını da sözlerine ekledi.

Bu satın almanın Pionr’ın stratejik büyüme planları doğrultusunda atılmış önemli bir adım olduğunu da paylaşan Sezer, Norma’nın uzmanlığı ve bilgi birikimini Pionr’ın inovasyon ve hayata geçirme kabiliyetleri ile birleştirerek işletmelerin ihtiyaçlarına odaklanmış, yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediklerini de aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.