Cenk Bayrakdar ile Revo Capital'ın yeni fonunu ve gelecek planlarını konuştuk

Cenk Bayrakdar ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Revo Capital'ın 2023 yılını hem de şirketin gelecek planlarını tüm detayları ile konuştuk.

Yatırımcılar ile 2023 yılını değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Revo Capital yönetici direktörü Cenk Bayrakdar oldu. Cenk Bayrakdar ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda hem Revo Capital'ın 2023 yılını hem de şirketin gelecek planlarını tüm detayları ile konuştuk.

Hatırlatmak gerekirse Revo Capital, geçtiğimiz Aralık ayında yapay zeka girişimlerine odaklanan 100 milyon dolarlık yeni bir fon oluşturduğunu duyurdu. Yeni fonun detaylarını bizlerle paylaşan Bayrakdar, 3. fonlarını 2024 yılının ilk yarısında kuracaklarını dile getirdi.

Yeni fon ile birlikte ilk defa enerji ve oyun alanlarında da yatırımlar yapacaklarını paylaşan Bayrakdar, fonun yüzde 5'lik kısmını ise tohum yatırımlara ayırdıklarını belirtti. 2023 içinde 4 yatırım gerçekleştirdiklerini dile getiren Bayrakdar, son dönemlerde siber güvenlik odağında yatırımlar gerçekleştirdiklerini paylaştı.

3 yılda 55 milyon euro yatırım yaptıklarını da sözlerine ekleyen Bayrakdar, Revo yatırım yaptıktan sonra portföy şirketlerine 2,2 milyar dolar yatırım yapıldığını da belirtti. Revo Capital'ın, 2023 yılı, yeni fonu ve gelecek planları ile ilgili tüm detayları Cenk Bayrakdar ile gerçekleştirdiğimiz röportajda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.