Apple, Find My uygulamasındaki öğe sınırını 16'dan 32'ye çıkardı

Apple, AirPods ve AirTag gibi daha küçük donanımları sıklıkla kullanan kişileri odağa alarak Find My uygulamasındaki öğe sınırını 16'dan 32'ye çıkardı.
Apple, Find My uygulamasındaki öğe sınırını 16'dan 32'ye çıkardı

Apple'ın, kaybolan veya çalınan eşyaların bulunması, izlenmesi veya geri alınabilmesini sağlayan Find My uygulamasını sanıyorum bilmeyen yoktur. Şimdi ise Apple, yeni bir güncelleme ile Find My uygulamasındaki öğe sınırını 16'dan 32'ye çıkardı.

Bu güncelleme, özellikle AirPods gibi cihazları kullanan kişileri odağa alıyor, çünkü küçük donanımlar Find My limitinin hızla dolmasına neden oluyor. İşin ilginç tarafı, Apple severler için Find My limitinin artması kayda değer bir gelişme olsa da Apple bu değişikliği kendisi duyurmadı. Söz konusu güncelleme ilk olarak Twitter kullanıcısı Nicolás Álvarez tarafından fark edildi. 

Mevut değişiklik, kullanıcıların daha fazla cihazı Find My üzerinden takip etmelerine ve yönetmelerine olanak tanıyacak. Böylece AirTag'lerin yanı sıra farklı üreticilerin Find My teknolojisini kullanan ürünlerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte çeşitlenen cihazları daha etkili bir şekilde izlemek de mümkün olacak.

Apple'ın öğe sınırını artırması önemli çünkü şirket, bu sayede kullanıcılara daha fazla esneklik sağlamış oluyor. Önceki 16 öğe sınırı, özellikle AirPods ve AirTags gibi küçük takip cihazlarını yoğun bir şekilde kullanan kişiler için kısıtlayıcı olabiliyordu. 

Özetle diyebiliriz ki Find My uygulamasındaki öğe sınırındaki artış, Apple kullanıcıları için daha kullanışlı bir deneyim sunuyor ve kişilerin cihazlarını daha etkili bir şekilde takip etmelerine olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.