E-tahsilat ve online ödeme çözümleri ürünleri sunan Ödüyo, 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Ödüyo tarafından aktarılan bilgilere girişim, Global Trust Ventures’tan 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. 
E-tahsilat ve online ödeme çözümleri ürünleri sunan Ödüyo, 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Online tahsilat ve açık bankacılık alanlarında çözümler geliştiren yerli bir fintech olarak karşımıza çıkan Ödüyo, yatırım aldığını duyurdu. Ödüyo tarafından aktarılan bilgilere girişim, Global Trust Ventures’tan 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı. 

E-tahsilat ve online ödeme çözümleri ürünleri sunan Ödüyo, aldığı yeni yatırım ile birlikte şirketlerin dijitalleşme süreçlerine katkı sağlamayı ve yeni finansal seçenekler sunmayı hedefliyor. Ödüyo'nun sunduğu özellikler arasında Ödüyo B2B tahsilat, Gateway, Fiziki Pos ve Açık bankacılık hizmetleri yer alıyor.

Müşteri, bayi veya işletmelerden gerçekleştirmek istediğiniz tahsilatlarınızı kolaylıkla ve zamanında almanızı sağlayan bir ödeme alma sistemi sunan Ödüyo, ödemelerin kredi kartı, tek çekim veya taksitle gerçekleştirilmesine de olanak sağlıyor. İleri tarihli veya vadesi geçmiş alacakların takibini de yöneten Ödüyo, ödeme günü yaklaştığında müşterilere e-posta veya SMS yoluyla ödemelerini de hatırlatabiliyor.

Global Trust Ventures’tan aldıkları 145 milyon TL değerleme üzerinden yatırım ile büyümeye ve gelişmeye 2024’te de devam edeceklerini belirten Ödüyo Finansal Teknolojiler Genel Müdürü Erman Yapıcı, ayrıca e-tahsilat ve online ödeme çözümleri noktasında çığır açacak yenilikleri geliştirmeyi hedeflediklerini de paylaştı.

Global Trust Ventures olarak, yaratıcı fikirleri destekleyerek, ekosistemin gelişmesinde ve teknoloji dönüşüm sürecinde rol almaya devam edeceklerini belirten Global Trust Ventures Yatırım Direktörü Hasan Rıza Bayar ise girişimcileri desteklemek ve sektöre değer katan teknolojilere yatırım yapma konusundaki istikrarlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Bayar, ülkemizin e-tahsilat sektöründe önemli bir oyuncusu olan Ödüyo'yu bünyelerine katmaktan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.