SPONSORLU

Windows 11 ile Copilot Deneyimi, Vatan Mağazalarında!

Microsoft’un yapay zeka destekli akıllı asistanı Copilot, Vatan Bilgisayar mağazalarında kullanıcılarla buluşuyor.
Windows 11 ile Copilot Deneyimi, Vatan Mağazalarında!

Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 11 ile yapay zeka destekli akıllı asistanı Copilot, Vatan Bilgisayar mağazalarında kullanıcılarla buluşuyor. Windows 11, internette arama yapmanıza, ilham almanıza ve görevlerinizi yerine getirmenize yardımcı olan Copilot gibi birçok yenilikçi özelliği içeriyor. Copilot; size metin hazırlayabilen, sunum özetleyebilen, görsel oluşturabilen, seyahat planı hazırlayabilen ve hayatınızı her konuda kolaylaştırabilecek bilgiler sunan bir yapay zeka asistanı.

Vatan Bilgisayar; mağazalarında Windows 11 ile yapay zeka asistanı Copilot’ı nasıl kullanabileceğinizi deneyimlemenizi sağlıyor. Vatan mağazalarında Copilot ile gündelik yaşantınızdaki çoğu soruyu nasıl çözebileceğinizi test edebilirsiniz. Copilot özelliğine sahip Dell, Asus, Lenovo, HP, Acer gibi markaların en yeni laptop modellerini, uygun fiyatlar ve kampanyalarla Vatan Bilgisayar’da bulabilirsiniz.

40 yıldır Türkiye’nin en başarılı teknoloji ve elektronik perakendecilerinden biri olan Vatan Bilgisayar; Türkiye genelinde 153 mağazası ve vatanbilgisayar.com ile teknoloji severlere hizmet vermeyi sürdürüyor.

Vatan; cep telefonundan televizyona, akıllı saatten oyun konsollarına, küçük ev aletlerinden aksesuara kadar onlarca kategoride, geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Vatan’ın web sitesinde çok satan cep telefonlarının fiyatları ve modellerini, laptop fiyatları ve dizüstü bilgisayarlarını inceleyebilir, web’e özel fiyatlar ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Windows 11’de Copilot ile tanışmak için Vatan Bilgisayar mağazalarını ziyaret ederek yapay zeka asistanını deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.