Yapay zeka destekli oda servisi girişimi Papyon Solutions, 6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Papyon Solutions, ilk yatırım turunda Makro Chemical A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aksın’dan 6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı.
Yapay zeka destekli oda servisi girişimi Papyon Solutions, 6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

İngiltere ve Türkiye’de faaliyet gösteren ve yapay zeka destekli oda servisi hizmeti sunan Papyon Solutions, ilk yatırım turunda İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Makro Chemical A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aksın’dan 6 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı.

2021 yılında kurulan Papyon Solutions, otel odalarına yerleştirdiği özelleştirilmiş QR menüler ile kişiselleştirilmiş oda servisi deneyimi sunuyor. Misafirlerine 350 çeşitten fazla ürünü ve hizmeti ortalama 33 dakika içerisinde sunan Papyon Solutions, misafirlerin ihtiyaçlarını basit ve hızlı şekilde karşılıyor. Papyon Solutions, İngiltere ve Türkiye’de 24 binden fazla otel odasında hizmet veriyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Papyon Solutions Kurucu Ortağı ve CEO’su Akif Çildan, sundukları yeni nesil oda servisi anlayışı ile yerel ve globalde büyümeye devam ettiklerini dile getirdi.

Akif Çildan, “Aldığımız bu yatırım, şirketimizin gelecekteki büyüme stratejilerini hayata geçirme konusundaki kararlılığını gösteriyor. İngiltere ve Türkiye pazarında gösterdiğimiz başarılı büyüme ile globalde olan hedeflerimizin peşinden gidiyoruz. Bu yatırım ile oyuncusu olduğumuz pazarlarda ve yakın zamanda gireceğimiz yeni pazarlarda ülkemizi gururla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.