Yerli girişim Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar yatırım aldı

Kullanıcılarına teknolojik çözümler sunmayı amaçlayan global bir uzaktan sağlık bilgi sistemi olarak faaliyet gösteren Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar yatırım aldı. 
Yerli girişim Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar yatırım aldı

Sağlığa erişimi daha demokratik hale getirmek için kullanıcılarına teknolojik çözümler sunmayı amaçlayan global bir uzaktan sağlık bilgi sistemi olarak faaliyet gösteren Livemedy, İhlas GSYO’dan 750 bin dolar yatırım aldı. 

Livemedy ile kullanıcılar, internete bağlı oldukları sürece, tavsiyeye ihtiyaç duydukları her yerde ve her zaman doktor, diş hekimi, psikolog, diyetisyen ve veteriner hekimlere erişebilir, şikayetlerini yüzde 100 gizlilik içerisinde kayıt altına alınmadan paylaşabiliyorlar. Tüm sağlık kurumları, "Livemedy Uzaktan Sağlık Bilgi Sistemi" ile hızla T.C. Sağlık Bakanlığı’nın talep ettiği tüm özelliklere uygun bir şekilde uzaktan sağlık hizmeti vermeye başlayabiliyor.

Livemedy'nin sağlık kurumlarına sunduğu ücretsiz hizmetler arasında USBS kurulum ve entegrasyon, e-tanı, e-reçete ve e-rapor entegrasyonu ile veri Analizi ve raporlama yer alıyor. 

Livemedy kurucusu ve CEO'su Taylan Gürler Önerci, "Bu yatırımı, ekibimizi genişletme, Ar-Ge faaliyetlerimizi ve iş geliştirme çalışmalarımızı hızlandırma hedeflerimizi gerçekleştirmek, öncelikle Türkiye, ardından Avrupa ve Orta Doğu pazarlarına açılmak amacıyla kullanmayı planlamaktayız.

Yakın gelecekte, Livemedy çatısı altında yer alacak sayısız sağlık kurumu ile birlikte dünyanın en büyük dijital telesağlık platformu olma vizyonumuz doğrultusunda, sağlıkta sınırları ortadan kaldırmayı ve sağlığa erişimi demokratikleştirmeyi hedefliyoruz." dedi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.