Garanti BBVA’nın kripto cüzdan ve transfer uygulaması çıktı: Garanti BBVA Kripto

Garanti BBVA Kripto uygulaması, iOS platformu için resmen kullanıma sunuldu. Uygulama, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) varlıklarının güvenli bir şekilde saklanmasına odaklanıyor.
Garanti BBVA’nın kripto cüzdan ve transfer uygulaması çıktı: Garanti BBVA Kripto

Garanti BBVA'nın kripto cüzdan ve transfer hizmetine olanak sağlayan hizmeti Garanti BBVA Kripto'yu gönderdiği bir şirket içi e-posta ile ilk etapta kendi çalışanlarına açtığını geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Paylaştığımız haberin ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan Garanti BBVA, pilot aşamasında olan yeni uygulaması üzerinden Bitcoin ve Ether ürünlerinin transfer edilmesinin ve saklanmasının mümkün olacağı bilgisini paylaşmıştı.

Aradan geçen 5 aylık sürecin sonunda Garanti BBVA Kripto uygulaması, iOS platformu için resmen kullanıma sunuldu. Garanti BBVA Kripto uygulamasının App Store içindeki sayfasına baktığımızda uygulamanın, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) varlıklarının güvenli bir şekilde saklanmasını sağladığını görüyoruz.

Temelinde kripto cüzdan ve transfer hizmeti sunan Garanti BBVA Kripto, varlıklarınızın güvende olmasını sağlayan bir soğuk cüzdan uygulaması olarak ön plana çıkıyor. Uygulama sayfasında yer alan bilgilere göre Garanti BBVA Kripto, kripto para varlıklarının dijital saldırılardan, veri ihlallerinden ve diğer siber risklerden korunması için geliştirildi.

Garanti BBVA Kripto uygulamasını kullanmak için öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Gerekli bilgileri sağladıktan sonra ise sisteme yüklenen yeni kimlik kartınız ile bir yüz doğrulaması gerçekleştiriyorsunuz. Bundan sonrasında ise Garanti BBVA Kripto hesabınıza 1 TL aktararak hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Hesap aktivasyon işlemlerinin Garanti Bankası'nın haricinde Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankalar aracılığıyla 7/24 gerçekleştirilebileceğini de ekleyelim.

Dilerseniz Garanti BBVA Kripto uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz. Google Play'e baktığımızda ise şu an için Garanti BBVA Kripto uygulamasını göremedik. Garanti BBVA Kripto uygulamasının Android platformu için ne zaman sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.