SPONSORLU

Beko, İklim Krizi ile Mücadele İçin Oyun Dünyasına Adım Attı

Dünyanın sürdürülebilirlikte lider ev teknolojileri markalarından Beko, bir ilke daha imza atarak, iklim kriziyle mücadelesini DOMINO: The Little One ile interaktif oyun platformuna taşıdı.
Beko, İklim Krizi ile Mücadele İçin Oyun Dünyasına Adım Attı

Ev teknolojilerinin lider markası Beko, iklim krizine ve çevresel sorunlara dikkat çekmek için hayata geçirdiği oyun projesi DOMINO: The Little One’ı tanıttı. Gezegenin geleceği için sürdürülebilir teknolojiler geliştiren marka, Domino karakteriyle, iklim krizi odağında ekosistemin sürekliliğini etkileyen sorunlara karşı atılabilecek bireysel adımlar konusunda farkındalığı artırmayı hedefliyor.

DOMINO: The Little One, dört bölümde çevresel sorunlara bütüncül yaklaşım

Dört bölümden oluşan DOMINO: The Little One oyununun kahramanı Domino; plastik kirliliği, karbon emisyonları, hava kirliliği, su kirliliği, ekolojik dengesizlik, genetiği değiştirilmiş besinler ve orman yangınları gibi çevresel sorunlarla yüzleşiyor. Sürdürülebilirlik odaklı, 2.5D bir video oyunu olan DOMINO: The Little One, dramatik bir görsel dünya ve etkileyici efektler eşliğinde gezegeni tehdit eden felaketlere ve sorunlara dikkat çekiyor. DOMINO: The Little One Steam, iOS ve Android cihazlardan indirilebiliyor. Advertisement

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.