Siber güvenlik platformu ArmorCode, 40 milyon dolar yatırım aldı

ArmorCode'un 40 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, HighlandX Capital liderliğinde gerçekleşti.
Siber güvenlik platformu ArmorCode, 40 milyon dolar yatırım aldı

Uygulama güvenliği alanına odaklanan ArmorCode, 40 milyon dolar yatırım aldı. 40 milyon dolarlık B serisi yatırım turu, HighlandX Capital liderliğinde gerçekleşti. ABD merkezli şirketin yatırım turunun diğer katılımcıları arasında NGP Capital, Ballistic Ventures, Sierra Ventures ve Cervin Ventures yer alıyor. Şirket, yeni gelen yatırımı Ar-Ge ve insan kaynağına yatırım yapmak için kullanacağını açıkladı.

Gerçekleşen yatırımın ardından HighlandX'in yönetici ortaklarından Corey Mulloy, ArmorCode'un yönetim kuruluna katıldı. 2020 yılında kurulan ArmorCode'un toplam yatırım miktarı ise 65 milyon dolara yükseldi. Anant Misra ve Nikhil Gupta tarafından ABD'de faaliyete geçen ArmorCode, uygulama güvenliğinin ölçeklenebilir ve maliyet etkin bir şekilde yönetilmesini sağlayan bir platform sunuyor.

Şirketin temel amacı, geliştirdiği platform ile birlikte kullanıcılarının maliyet tasarrufu sağlayarak uygulamalarının güvenliklerini sağlayabilmesi. ArmorCode, bunu yapabilmek için uygulama güvenliği araçlarını birleştiriyor, süreçleri basitleştiriyor ve iş esnekliğini artırıyor. Yani platform, güvenlik ekibinin verimliliğini artırırken, yazılımın hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlıyor.

ArmorCode, 4 milyar veri noktasıyla çalışarak şirketlere yardımcı olacak yapay zeka ve yazılım tedarik zinciri yeteneklerini geliştirmeyi de hedefliyor. Şirketin dikkat çeken müşteriler arasında Shutterfly, Guardant Health, Pacific Investment, S&P, SnapFinance ve Snapdocs bulunuyor. Son olarak ArmorCode'un ilerleyen dönemde Avrupa'ya açılmayı planladığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.