E-ticaret alanında faaliyet gösteren Huboo, 36,6 milyon dolar yatırım aldı

Martin Bysh ve Paul Dodd tarafından faaliyete geçen Huboo, e-ticaret işletmelerine yönelik özelleştirilmiş depolama ve lojistik hizmetleri sunan bir şirket olarak tanımlanıyor.
E-ticaret alanında faaliyet gösteren Huboo, 36,6 milyon dolar yatırım aldı

E-ticaret alanında faaliyet gösteren Huboo, 36,6 milyon dolar yatırım aldı. İngiltere merkezli Huboo'nun 36,6 milyon dolarlık yatırım turuna, şirketin mevcut yatırımcıları arasında da yer alan Ada Ventures ve Maersk katıldı. 2017 yılında kurulan şirketin toplam yatırım miktarı 154 milyon dolara yükseldi. Huboo'nun erken yatırımcıları arasında Stride, Hearst, Episode 1'in bulunduğunu hatırlatalım.

Martin Bysh ve Paul Dodd tarafından faaliyete geçen Huboo, e-ticaret işletmelerine yönelik özelleştirilmiş depolama ve lojistik hizmetleri sunan bir şirket olarak tanımlanıyor. Şirket, e-ticaret satıcıları için depolama süreçlerini optimize etmeyi amaçlayarak ürünlerin depolanması, paketlenmesi ve gönderilmesi gibi lojistik operasyonları yönetiyor. 

Huboo, depolama altyapısını yönetirken aynı zamanda teknoloji ve yazılım entegrasyonuyla iş süreçlerini otomatikleştirme ve optimize etme konusunda da hizmet veriyor. Bu sayede, müşterilerinin ürün envanterini, siparişleri ve gönderim süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor. Özelleştirilmiş depolama çözümleri sunuyor. 

Huboo'nun hizmetleri arasında ayrıca farklı satış platformları arasında entegrasyon sağlama, envanter yönetimi, sipariş hazırlama, paketleme ve gönderim gibi operasyonel süreçlerin optimize edilmesi bulunuyor. Bu şekilde, e-ticaret işletmeleri, depolama ve lojistik süreçlerini dış kaynak kullanarak etkin bir şekilde yönetebilir ve müşterilere hızlı ve düzenli bir şekilde ürün teslimatı yapabiliyor.

Şu anda TikTok, Amazon, eBay ve Shopify gibi satış platformlarıyla entegre olan Huboo,10 depoya sahip. Şirket, İngiltere'nin yanı sıra Hollanda, Fransa, İspanya ve Almanya'da da faaliyet gösteriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.