Yapay zeka destekli seslendirme platformu: Coqui

Coqui Studio, üretimsel yapay zeka aracılığıyla metinleri gerçekçi ve duygusal konuşmalara dönüştürüyor.
Yapay zeka destekli seslendirme platformu: Coqui

Coqui Studio, üretimsel yapay zeka aracılığıyla metinleri gerçekçi ve duygusal konuşmalara dönüştürüyor. Platformda projenizi oluşturduktan sonra seslendirilmesini istediğiniz metni yazabilir ve bir ses seçimi gerçekleştirerek, metnin seslendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca 3 saniyelik bir ses dosyasından dilediğiniz sesi klonlayabilir ve ses kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Üstelik komutlar aracılığıyla da kendi üretimsel yapay zeka destekli sesinizi oluşturmanız da mümkün.

@webrazzi

Metinleri gerçekçi ve duygusal konuşmalara dönüştüren yapay zeka aracı: Coqui Studio #webrazzi #60saniye #coqui

♬ orijinal ses - Webrazzi

Buna ek olarak herhangi bir sesin hızını ve duygularını değiştirebildiğinizi de belirtelim. Aynı metnin kızgın, mutlu ve hüzünlü versiyonlarını Coqui’nin gelişmiş editörü ile yapay zeka seslerin kontrolü tamamen sizde olabilir. Her bir cümle, kelime veya karakter için ses perdesini ve ses yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Kullanıcılar pek çok kez kayıt alabilir. Farklı performansları kaydederek daha sonrasında aralarında tercih yapabilirsiniz.

Son olarak yapay zeka sesler tarafından canlandırılan sahneleri tasarlayabileceğinizi belirtmekte fayda var. Platform V1 ve XTTS olmak üzere 2 farklı model sunmakta. XTTS, V1’a kıyasla daha yeni ve daha dışavurumcu sesler içeren bir model.

Ücretlendirmeler, kullanılan modellere bağlı olarak değişmekte. Aylık 5 dolar karşılığında 3 bin 600 kredi, aylık 20 dolar karşılığında 14 bin 400 krediaylık 50 dolar karşılığında 36 bin kredi ve aylık 175 dolar karşılığında 180 bin kredi tanımlanıyor. Bununla birlikte Pro ve Enterprise paketleri de mevcut. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.