Grand Theft Auto Trilogy, Netflix oyun kataloğuna ekleniyor

3 oyundan oluşan Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, Netflix abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.
Grand Theft Auto Trilogy, Netflix oyun kataloğuna ekleniyor

2021 yılının Kasım ayında Netflix Games markası ile birlikte oyun pazarına resmen giriş yapan Netflix, oyun odaklı hamleler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Ekim ayında bulut tabanlı oyun hizmetlerini test etmeye başlayan Netflix, dünyanın en popüler oyun serileri arasında yer alan Grand Theft Auto'yu oyunları arasına eklediğini duyurdu.

3 oyundan oluşan Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, Netflix abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Netflix kullanıcıları, Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition içinde yer alan oyunlara App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulaması üzerinden erişebilecekler.

Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition oyunlarının 14 Aralık tarihinde Netflix kataloğuna ekleneceğini de ayrıca belirtelim. Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition içinde Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas olmak üzere 3 ayrı oyun yer alıyor. Linkler üzerinden oyunlara erişip ön kayıt oluşturabilirsiniz.

Oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan Netflix, önemli oyunlar ile kataloğunu büyütmeye devam ediyor. Netflix tarafından aktarılan bilgilere göre şirketin oyun kataloğunda farklı türlerden 80’in üzerinde oyun yer alıyor. Bu oyunlar arasında ise Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition'ın yanı sıra Football Manager 2024 Mobile, Oxenfree, Spiritfarer, Valiant Hearts: Coming Home, Reigns: Three Kingdoms, The Queen’s Gambit Chess ve Stranger Things 3: The Game gibi önemli oyunlar da yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.