Spotify kullanıcılarının yıl sonu müzik karnesi "Spotify Wrapped" yayınlandı

Spotify kullanıcılarının tüm yıl boyunca beklediği Spotify Wrapped listeleri yayınlandı.
Spotify kullanıcılarının yıl sonu müzik karnesi

Müzik severler olarak yılın en sevdiğimiz dönemi geldi ve sonunda tüm yıl boyunca beklediğimiz Spotify Wrapped listeleri yayınlandı.

Spotify'ın kişiselleştirilmiş listelerinde kullanıcının kaç saat müzik dinlediği, hangi sanatçıların ve hangi türlerin daha çok dinlendiğine dair tüm bilgileri bulmak mümkün. Ayrıca platform, geçtiğimiz yıl en fazla dinlenen şarkıların bulunduğu kişisel listeleri de yayına aldı. 

Spotify'ın Wrapped listelerine şu anda mobil uygulamadan ulaşmak mümkün. Uygulamaya girdiğinizde karşınıza direkt olarak "Wrapped" bölümü çıkıyor ve oradan hem yıl sonu çalma listenize hem de istatistiklerinize ulaşabiliyorsunuz. 

Wrapped listelerinin yanı sıra 2023 yılında Spotify’da Türkiye genelinde en çok dinlenenler de açıklandı. Semicenk, bu sene en çok dinlenen sanatçı oldu. Geçen yılın en çok dinlenen ismi UZI, Semicenk’in ardından 2023’te ikinci en çok dinlenen sanatçı olurken onu Sezen Aksu üçüncü olarak takip etti. Motive ve Lvbel C5 ise sırasıyla listenin dördüncü ve beşinci sırasında yer aldı.

Simge’den Aşkın Olayım, bu yılın en çok dinlenen şarkılar listesinin zirvesine oturdu. Semicenk ve Reymen’den Yana Yana en çok dinlenen şarkılar listesinde ikinci sıraya yerleşirken Lvbel C5 ve Güneş’ten NKBİ X YAPAMAM - Remix, üçüncü sırada yer aldı. Onları AFFETMEM ile BLOK3 dördüncü; Pişman Değilim ile Semicenk ve Doğu Swag ise beşinci sıradan takip etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.