NomadVibe, 1 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Erdem Şentunalı'nın kurduğu NomadVibe'ın yatırım turuna, Derya Özyuvalı, Emre Aşlakçı, Eternity Investments aracılığıyla Erhan Tezakar, Hakan Erşahin ve Kamil Güçlü katıldı.
NomadVibe, 1 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Dijital göçebelik odaklı yeni nesil medya şirketi olarak karşımıza çıkan NomadVibe, yatırım aldığını duyurdu. NomadVibe'ın yatırım turuna, Derya Özyuvalı, Emre Aşlakçı, Eternity Investments aracılığıyla Erhan Tezakar, Hakan Erşahin ve Kamil Güçlü katıldı.

Söz konusu yatırım turunun 1 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. NomadVibe'a tam olarak ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. Pandemi ile birlikte son yıllarda oldukça popülerleşen, hem gezmeyi hem de çalışmayı içeren bir yaşam tarzını tanımlayan dijital göçebeliği odağına alan NomadVibe, Swipeline’ın eski kurucu ortağı olan Erdem Şentunalı tarafından bu yıl içinde kuruldu. 

Swipeline'daki hisselerini exit ederek şirketten ayrılan Erdem Şentunalı, yoluna NomadVibe girişimi ile devam ediyor. Şirketin danışa kurulunda ise Ali Karabey, Erman Taylan, İpek Çeliksöz, Kayhan Dural ve Volkan Kırtok yer alıyor.

Yatırım turu ile birlikte topluluğunu büyütecek olan NomadVibe, Instagram, TikTok, YouTube gibi farklı mecralar ve internet sitesi için multimedya içerik üretimine ve çeşitliliğine hız vermeyi planlıyor. Şirketin uzun dönem planları arasında ise medya gücünü merkeze konumlandırarak, etkisini dijital göçebelere dokunan sektörlerle genişletmek de yer alıyor. NomadVibe, dijital göçebelere diledikleri ülkede yaşamaları ve çalışmaları için ipuçları ve ilham içeriklerine odaklanıyor. 

NomadVibe’ın medya ayağını dijital göçebeler için farklı mecralarda bilgilendirici, eğlenceli, faydalı, ilham veren ve nitelikli içerikler üreten bir yeni nesil medya şirketi ve ötesi olarak tanımlayan Erdem Şentunalı, ekibinde çok yetenekli dijital göçebelerden oluşan global bir girişim olarak Türkiye girişim ekosisteminin önemli isimlerinin de desteğini aldıklarını vurguladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.