Dijital dönüşüme odaklanan QSoft, 100 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

QSoft tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Destek Patent ve Gençpa firmalarından yatırım aldı. Alınan yatırım ile birlikte QSoft'un değerlemesi 100 milyon TL'ye ulaştı.
Dijital dönüşüme odaklanan QSoft, 100 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Robotik süreç otomasyonu ve chatbot odaklı çözümler sunan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan QSoft, yatırım aldığını duyurdu. QSoft tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Destek Patent ve Gençpa firmalarından yatırım aldı. Alınan yatırım ile birlikte QSoft'un değerlemesi 100 milyon TL'ye ulaştı. QSoft'un tam olarak ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı. 

QSoft'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım, sunulan hizmetlerin uluslararası pazarlara taşınması için kullanılacak. 2022 yılının Kasım ayında İstanbul merkezli olarak kurulan QSoft, Zozi 360 ve Cxperium olmak üzere iki farklı çözüme sahip. Zozi 360 ürünü robotik süreç otomasyonu çözümü, Cxperium ürünü ise bir chatbot olarak ön plana çıkıyor.

Yatırımın QSoft'un inovasyon ve müşteri memnuniyeti yolculuğunda bir dönüm noktası olduğunu belirten QSoft kurucusu ve CTO’su Murat Çim, müşterilerinden aldıkları bu desteğin sadece ürünlerinin ve hizmetlerinin değerini ve etkisini doğrulamakla kalmadığını, aynı zamanda onlar için bir güvenoyu anlamına geldiğini dile getirdi.

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için teknolojilerini sürekli olarak geliştirdiklerini ve bu yatırımların QSoft'a sağladığı kaynaklarla, hizmetlerini ve çözümlerini uluslararası pazarlara taşımayı planladıklarını da aktaran Murat Çim, böylece sektördeki konumlarını daha da güçlendirerek, dünya çapında müşteri ve iş ortakları için yenilikçi ve değer yaratan çözümler sunmaya devam edeceklerini de aktadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.