HockeyStack, 2.7 milyon dolar yatırım aldı

2020 yılında Arda Bulut, Buğra Gündüz ve Emir Atlı tarafından kurulan HockeyStack, 2.7 milyon dolar yatırım aldı.
HockeyStack, 2.7 milyon dolar yatırım aldı

B2B şirketlerin müşteri edinim kanallarını ve en efektif satış yollarını analiz etmesini sağlayan bir SaaS platformu olarak olarak faaliyet gösteren ve 2020 yılında Arda Bulut, Buğra Gündüz ve Emir Atlı tarafından kurulan HockeyStack, 2.7 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna General Catalyst, Madrona, Y Combinator, Soma Capital, Austen Allred, Jude Gomila'nın yanı sıra ismi açıklanmayan bazı kişiler de katıldı. 

Yatırımın yanı sıra HockeyStack, tam kapsamlı bir GTM Analytics çözümü olarak hizmet vermeye başladı.

Girişim aynı zamanda yeni özellikler de sunmaya başladı. Bu özellikler arasında gelişmiş gelir ilişkilendirme, yani offline harcama ve marka etkinliği için Marketing Mix Modeling, KPI takibi ve pipeline hedeflerine yönelik ilerleme için hedef belirleme ve hızlandırma, senaryo testi ile tahmin, ücretli kanallar için otomatik bütçe önerileri, kusurlu ilişkilendirme modellerinin makine öğrenimi modelleriyle değiştirilmesi ve niyet puanlama ve hedef kitle oluşturma yer alıyor.

Şirket, gelecek hedefini ise "tüm pazara açılma süreçleri için veri platformu olmak" şeklinde açıkladı.

QNBEYOND’un 4. dönem mezunları arasında yer alan HockeyStack, daha önce QNBEYOND Ventures dışında Mustafa Namoğlu ve Umur Çubukçu’dan yatırım almıştı. Şirket, son olarak Y Combinator'ın yeni döneminde yer alarak, aynı zamanda Y Combinator’dan 500 bin dolar yatırım da almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.