KONUK YAZAR

İnsan kaynaklarında yapay zeka kullanımı : 101

Bu eğitimde, yapay zeka terminolojisinden gerçek hayat örnekleriyle İK’da yapay zeka kullanım alanlarına, işe alımdan eğitim yönetimine kadar birçok konu başlığını detaylıca inceleyeceğiz.
İnsan kaynaklarında yapay zeka kullanımı : 101

İş yerinde üretken olan çalışanların yüzde 57'si otomasyon, yüzde 41'i yapay zeka kullanıyor. Yapay zeka, iş dünyasında birçok alanda olduğu gibi insan kaynakları alanında da köklü değişikliklere yol açıyor. Peki, bu teknolojik devrimin İK’daki yansımaları neler?

Softtech İnovasyon Lideri Fatih Günaydın ile birlikte hazırladığımız İnsan Kaynaklarında Yapay Zeka Kullanımı 101 eğitimimizde, yapay zekanın işimizi elimizden alıp almayacağından, ChatGPT’nin İK süreçlerini nasıl optimize edebileceğine kadar birçok konuyu ele alacağız. Bu eğitimde, yapay zeka terminolojisinden gerçek hayat örnekleriyle İK’da yapay zeka kullanım alanlarına, işe alımdan, eğitim yönetimine kadar birçok konu başlığını detaylıca inceleyeceğiz.

İnsan kaynaklarındaki geleceği bugünden keşfedin!

Eğitim kapsamında yapay zeka ve üretimsel/üretken yapay zeka arasındaki farkları öğrenirken, ChatGPT’nin İK’ya kattığı değerleri ve uygulamalı senaryoları keşfedeceksiniz.

Eğitimimiz, teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla da zenginleştirildi. Eğitimde, “Prompt Engineering” kavramına giriş yaparak yapay zekanın İK’daki potansiyelini nasıl en üst düzeye çıkarabileceğinizi öğreneceksiniz. Eğitimin tüm içeriğini incelemek isteyenler, eğitim sayfamızı inceleyebilir. 

Sorularınızı ve merak ettiklerinizi bizimle paylaşma fırsatı bulacağınız bu eğitimde, İK’nın geleceğini bugünden şekillendirmeye başlayın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.