Hepsiburada'da 11.11 günü yaklaşık 2 milyar TL'lik satış gerçekleşti

Hepsiburada, Efsane Kasım ayının ilk 11 günüyle ilgili bilgi ve istatistikleri açıkladı.
Hepsiburada'da 11.11 günü yaklaşık 2 milyar TL'lik satış gerçekleşti

Hepsiburada, Efsane Kasım ayının ilk 11 günüyle ilgili bilgi ve istatistikleri açıkladı. 1-11 Kasım arasında platforma 250 milyon ziyaret gerçekleştirilirken Efsane Kasım’ın ilk büyük indirim günü olan 11 Kasım Cumartesi günü yaklaşık 2 milyar TL’lik satış yapıldı.

Yaklaşık 15 milyon adet ürün sipariş edildi

Hepsiburada kullanıcıları özellikle moda, ayakkabı ve çanta, ev-yaşam, kozmetik, aksesuar kategorileri başta olmak üzere yaklaşık 15 milyon adet ürünü platform üzerinden sipariş etti. Üç büyük şehir dışında en fazla satış yapan iller Antalya, Konya ve Adana olurken, en çok alışveriş yapan illerde ise Bursa, Antalya ve Kocaeli öne çıktı. Bu illerdeki kullanıcılar özellikle sweatshirt, çorap, t-shirt ve cilt bakım ürünlerini tercih etti.

Hepsiburada'nın, "Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde" teklifine ilgi gösterildi. 1-11 Kasım arasında yaklaşık 200 bin Hepsiburada müşterisi “Hepsiburada Limiti” başvurusu yaparken toplam siparişlerin yaklaşık yüzde 80’i taksit, yüzde 30'u ise erteleme seçeneği ile gerçekleşti.

Efsane 11.11 indirimlerinde, moda kategorisinde en çok gözlük ve saat alındı. En çok tercih edilen gözlük markaların başında Ray-Ban, Bilge Karga ve Vogue gelirken, saat alan kullanıcılar Casio markasını tercih etti. Efsane 11.11’de evleri için alışveriş yapanlar en çok tava, bardak ve yastık satın alırken kozmetikte yerli markalardan The Purest Solutions ve Sinoz ürünleri müşteriler tarafından tercih edildi.

Temel tüketim ve gıda kategorisinde kağıt ürünleri, temizlik malzemeleri ve bebek bezleri gibi temel ihtiyaç ürünleri yoğun talep gördü. Aynı zamanda, küçük ev aletleri arasında fritözler, saç düzeltme makineleri ve blenderlar öne çıkarken, cep telefonları ve taşınabilir bilgisayarlara da bu dönemde müşteriler tarafından en çok tercih edilen diğer ürünlerden oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.