SPONSORLU

Hamdi Ulukaya Girişimi ile Dünya Markası Olma Fırsatı!

Hamdi Ulukaya Girişimi'nin Anadolu'dan dünya markaları çıkarma hedefiyle başlattığı Startup Destek Programı başvuruları 27 Kasım’a kadar devam ediyor.
Hamdi Ulukaya Girişimi ile Dünya Markası Olma Fırsatı!

Hamdi Ulukaya Girişimi tarafından Türkiye'nin girişimcilik ekosistemini desteklemek ve Anadolu'dan çıkacak yeni dünya markalarına kapı açmak amacıyla başlatılan bir girişimci destek programı olan HUG Startup Destek Programı, verdiği desteklerle öncü girişimcilerin küresel çapta tanınmalarını sağlamak üzere çalışıyor.

Startup Destek Programı, başvuran girişimcilere uluslararası arenada kendilerini kanıtlama şansı sunarken, programa katılan girişimciler, belirlenen kriterlere göre seçilen uluslararası bir jüri tarafından değerlendirilecek ve programın bir parçası olarak New York’ta düzenlenecek programda uluslararası yatırımcılarla buluşma ve iş fikirlerini sunma fırsatı elde edecekler.

Programın katılımcılarına sunulan avantajlar arasında, sektörlerinde öncü isimlerden mentorluk alma imkânı, küresel çapta başarılı şirketlerdeki yöneticilerle görüşme fırsatı, profesyonel pazar araştırması desteği ve New York'taki Chobani Kuluçka Merkezi'nde üst düzey yöneticilerle bir araya gelme şansı bulunuyor. Programın tüm maliyeti Hamdi Ulukaya Girişimi tarafından karşılanırken, başvuru için yabancı dil veya üniversite şartı aranmıyor.

Girişimcilerin, dünya genelindeki başarılı girişimcilerle aynı çatı altında buluşacağı bu destek programına başvurular, 27 Kasım 2023 tarihine kadar https://www.ulukayagirisimi.com adresi üzerinden kabul ediliyor.

Hamdi Ulukaya Girişimi, Türkiye'den çıkacak yeni dünya markalarına kapı aralamak isteyen girişimcilere bu eşsiz fırsatı değerlendirmeye çağırıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.