NASA'dan ücretsiz yayın platformu: NASA+

NASA+, ücretsiz bir abonelik gerektirmeyen ve tamamen reklamsız olarak 8 Kasım'da çoğu platformda kullanıma sunulacak.
NASA'dan ücretsiz yayın platformu: NASA+

Günümüzde neredeyse herkesin aşina olduğu Uzay Yolu yani Star Trek; insanlığın uzay keşifleri, farklı gezegenlere yapılan seyahatler ve insanlığın farklı türlerle etkileşimleri üzerine odaklanan ünlü bir bilim kurgu dizisiydi. Bu evrende, insanlar keşif gemileriyle uzayın derinliklerine doğru yolculuk yaparak, farklı dünyaları keşfederlerdi.

NASA, gerçek hayattaki uzay keşifleri ve bilimsel ilerlemelerle Uzay Yolu evreninin konularını anımsatan bir adım atıyor gibi gözüküyor. NASA, ücretsiz ve reklamsız olarak kullanılacak yeni yayın hizmeti olan NASA+'ı duyurdu. NASA+, 8 Kasım tarihinde kullanıma sunulacak. 

Geçtiğimiz yaz aylarında NASA'nın dijital bir yayın servisi kurabileceği ile ilgili gelişmeler karşımıza çıkmıştı. O zamanlar NASA+'ın, NASA'nın iOS ve Android uygulamaları, Roku, Apple TV ve Fire TV gibi yayın cihazları ve web üzerinden erişilebilir olacağı belirtilmişti.

NASA, henüz içerikle ilgili detayları paylaşmasa da, izleyicilere uzak odaklı aile dostu programlar ve canlı yayınlar sunacağını belirtiyor. Yani kurumun canlı yayınlarla uzay keşif görevlerine, bilimsel çalışmalara veya uzaydaki olaylara daha yakından ve etkili bir şekilde katılıma teşvik edeceği tahmin ediliyor.

Resmi olarak 8 Kasım'da başladığında daha fazla detay ve içerik hakkında daha net bilgi gelecek gibi görünüyor. Bu tarihte, yayının tam içeriği ve sunulacak programlar konusunda daha kapsamlı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.