MediaMarkt Türkiye’nin yeni CEO’su Hulusi Acar oldu

MediaMarkt Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi (COO) olarak görev yapan Hulusi Acar, MediaMarkt Türkiye'nin yeni CEO’su oldu.
MediaMarkt Türkiye’nin yeni CEO’su Hulusi Acar oldu

MediaMarkt Türkiye, şirkette üst düzey bir atama gerçekleştiğini duyurdu. MediaMarkt Türkiye’de Operasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi (COO) olarak görev yapan Hulusi Acar, MediaMarkt Türkiye’ye CEO olarak atandı. 

Hulusi Acar kimdir? 

MediaMarkt tarafından paylaşılan bilgilere göre; Hulusi Acar, MediaMarkt bünyesine katıldığı 2018 yılından beri markanın mağaza sayısını iki katına çıkardı. Acar, 96 mağazası ve dijital satış kanallarına liderlik ederken, aynı zamanda, pazarlama, bütünleşik kanal yönetimi, müşteri deneyimi ve bağlılığı programlarının yönetimini de üstlendi. 

Hulusi Acar, 2023 global stratejisini Deneyim Şampiyonluğu olarak benimseyen markanın, çalışan, alışveriş, kullanım, sosyal ve çevresel etki deneyimi olarak 4 ana başlıkta ayrı ayrı ele aldığı deneyim şampiyonluğu hedefini yerine getirmesinde önemli paya sahip. Belirtilenlere göre; Hulusi Acar, Türkiye’nin grubun en başarılı ülkelerinden biri haline gelmesinde de önemli bir rol oynadı.

Acar, Galatasaray Lisesi’nin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Hulusi Acar, perakende ve telekomünikasyon sektörlerinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Acar, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde satış, pazarlama ve müşteri deneyimi alanlarında çeşitli üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.