Log yönetimi çözümü sunan Graylog, 39 milyon dolar yatırım aldı

Graylog'un 39 milyon dolarlık yatırım turu, Silver Lake Waterman ve şirketin mevcut yatırımcıları arasında yer alan Piper Sandler Merchant Banking ve Harbert Growth Partners'ın ortak liderliğinde gerçekleşti.
Log yönetimi çözümü sunan Graylog, 39 milyon dolar yatırım aldı

SIEM (Security Information and Event Management) ve log yönetimine odaklanan bir girişim olarak hizmet veren Graylog, yatırım aldığını duyurdu. Graylog tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, yeni yatırım turunda 39 milyon dolar yatırım aldı.

39 milyon dolarlık yatırımın 30 milyon dolarının borç olarak alındığını de ekleyelim. Graylog'un 39 milyon dolarlık yatırım turu, Silver Lake Waterman ve şirketin mevcut yatırımcıları arasında yer alan Piper Sandler Merchant Banking ve Harbert Growth Partners'ın ortak liderliğinde gerçekleşti.

Graylog, en son 2021 yılının Haziran ayında Harbert Growth Partners ve Piper Sandler liderliğinde 18 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan borç ve yatırım ile birlikte Graylog'un bugüne kadar elde ettiği toplam finansman ise 66 milyon dolara ulaştı. 

Graylog tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, ürün geliştirme süreçlerini hızlandırmak ve küresel pazara açılma operasyonlarını ölçeklendirmek için kullanacak. 2012 yılında Hass Chapman ve Lennart Koopmann tarafından Almanya'da kurulan Graylog, geçtiğimiz yıllarda merkezini Houston'a taşıdı.

SIEM ve log yönetimine odaklanan çözümler sunan Graylog, bu yıl içinde gerçekleştirdiği bir satın alma ile birlikte API güvenliği konusunda hizmet sunmaya da başladı. Graylog, geçtiğimiz Temmuz ayında Resurface.io'nun API Güvenlik çözümünü satın alarak bünyesine dahil etti.

Graylog tarafından aktarılan bilgilere göre girişimin ücretli ve açık kaynak araçları, 50 binden fazla kurulumda 200 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Graylog'un 180 ülkede hizmet verdiğini de ekleyelim. Graylog'un müşterileri arasında ise ABD Hava Kuvvetleri, Lockheed Martin ve SAIC de yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.