Webrazzi Fintech 2023'ün indirimli biletleri için son 3 gün!

13 Aralık'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi Fintech 2023'ün erken kayıt indirimli biletleri için son 3 gün.
Webrazzi Fintech 2023'ün indirimli biletleri için son 3 gün!

Türkiye'nin lider fintech konferansı Webrazzi Fintech 2023, 13 Aralık'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. 

Bankacılıktan e-ticaret firmalarına kadar büyük bir kapsama alanına sahip, hepimizin ödeme alışkanlıklarını değiştiren teknolojilerin adı olan fintech'in gelişimi, evrimi ve geleceği Webrazzi Fintech 2023'te gündemimizde olacak. Her biri alanında uzman, birbirinden değerli konuşmacılarımız günümüzün yeni finansal teknolojileri, bankacılığın dönüşümü, blockchain entegrasyonu gibi konuları ve çok daha fazlasını siz değerli katılımcılarımızla paylaşacaklar.

Webrazzi Fintech 2023'ün konuşmacılarını kısa bir süre sonra açıklamaya başlayacağız. Ancak öncesinde erken indirimli bilet fiyatlarımız için son 3 gün olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Erken kayıt indirimleri için son 3 gün

An itibarıyla konferansımızın fiziksel tek kişilik biletinin fiyatı 12.500 TL + KDV, en az 3 kişilik grup indirimli bilet kategorisinde tek kişilik bilet fiyatı ise 11.250 TL + KDV. 1 Kasım'dan sonra ise fiziksel tek kişilik biletin fiyatı 15.000 TL + KDV'ye, en az 3 kişilik grup indirimli bilet kategorisinde tek kişilik bilet fiyatı ise 13.500 TL + KDV'ye çıkacak. Webrazzi Fintech 2023'e online katılım sağlamak isteyenlerin ödeyeceği ücret ise 3.000 TL + KDV

Webrazzi Fintech 2023'e katılmak için buradan bilet alabilirsiniz.

13 Aralık'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Macellan SuperApp Papara

Altın Sponsorlar

Adjust Paribu

United Payment

Gümüş Sponsorlar

Architect Craftgate

elogo HangiKredi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.