Murat Bitirici, yatırım odaklı bankacılık uygulaması Odea'nın detaylarını paylaştı

Murat Bitirici, günümüzün hızla değişen dünyasında yatırım yapmak artık daha erişilebilir ve bilinçli hale geldiğini söyleyerek sunumuna başladı.
Murat Bitirici, yatırım odaklı bankacılık uygulaması Odea'nın detaylarını paylaştı

Türkiye'nin önde gelen girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2023, Wyndham Grand İstanbul Levent'te Odeabank'ın Chief Digital Officer'ı Murat Bitirici'nin 'Yatırımda Dijital Çağ' başlıklı sunumuyla devam ediyor. Sunumda, geçen mart ayında piyasaya sunulan Odeabank'ın yatırım odaklı bankacılık uygulaması Odea'nın detayları paylaşıldı. 

Murat Bitirici, günümüzün hızla değişen dünyasında yatırım yapmanın artık daha erişilebilir ve bilinçli hale geldiğini söyleyerek sunumuna başladı. Odeabank'ın yeni yatırım odaklı bankacılık uygulamasının yatırımcılara kapsamlı rehberlik sunarak bu süreci daha da kolay hale getirdiğini ifade etti. 

Bu uygulamanın, dijitalleşmenin yatırım dünyasına etkisini göz önünde bulundurarak geliştirilen bir platform olarak dikkat çektiğini sözlerine ekledi. Uygulamanın temel hedefinin yatırım dünyasını daha erişilebilir ve bilinçli hale getirmek olduğunu kaydetti. Bitirici, özellikle uygulamanın yatırımcıların finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olurken aynı zamanda bilgiye erişimi kolaylaştırdığını söyledi

Odeabank'ın yatırım odaklı bankacılık uygulamasının Akademi'O bölümünün, finansal okuryazarlığı artırmayı hedefleyen zengin bir içerik olduğunu söyledi. Bu bölümde, eğitim videoları, makaleler ve ekonomi dünyasından uzmanların konuk olduğu podcast'lerin bulunduğunu anlattı. Uygulamanın ayrıca, teknik analizler ve raporlar, yatırımcılara bilgiye dayalı kararlar almak için gerekli araçları sunduğunu söyledi.

Odeabank'ın odak noktasının yatırım olduğunun altını çizdi. Bitirici, platformun farklı ürünleri detaylı bir şekilde sunduğunu ve bu ürünlerin toplam performansını izlenmesini, döviz piyasalarının etkin bir şekilde takip edilmesini kolaylaştırdığını kaydederek kur hareketlerini anlamak ve detaylı analizlerle yatırım yapmak için önemli olduğunu belirtti.

Murat Bitirici bir taraftan yapay zeka destekli asistanı Rob'O'yu tanıttı. Bitirici, Rob'O'yu yatırım kararları verilmesini sağlayan asistan olarak tanımladı. 

Bitirici konuyla ilgili şöyle konuştu: "Rob'O, birikimleri en doğru yatırım araçlarına yönlendiriyor ve portföyü risk profiline uygun bir şekilde yönetiyor. Aynı zamanda, yatırımcılar portföy yöneticilerine kolayca ulaşabiliyorlar."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.