WordPress.com'un sahibi Automattic, Texts'i 50 milyon dolara satın aldı

2020 yılında Kishan Bagaria tarafından New York'ta kurulan Texts, modern bir mesajlaşma deneyimi sunma hedefi ile yola çıktı.
WordPress.com'un sahibi Automattic, Texts'i 50 milyon dolara satın aldı

WordPress.com, Tumblr ve Pocket Casts gibi platformların sahibi konumunda yer alan Automattic, önemli bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. Automattic tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, farklı mesajlaşma uygulamalarını tek bir platformda toplayan Texts'i satın aldı.

Automattic ve Texts arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasına göre Automattic, Texts'i satın almak için 50 milyon dolar ödeyecek. 2020 yılında Kishan Bagaria tarafından San Francisco'da kurulan Texts, modern bir mesajlaşma deneyimi sunma hedefi ile yola çıktı.

WhatsApp, iMessage, Slack, Instagram, Telegram, Messenger, LinkedIn, Signal, Discord ve X gibi popüler çözümleri tek bir platformda bir araya getiren Texts, uygulaması üzerinden tüm mesajlaşmanıza olanak sağlıyor.

Yapay zeka odaklı özelliklere de sahip olan Texts.com, yapay zeka tarafından yazılan cevaplar ve özetleri de kullanıcılarına sunuyor. Kısacası tüm mesajlaşma uygulamalarınız için bir gelen kutusu mantığı ile çalışan Texts, konuşmalarınızı daha kolay bir şekilde yönetmenizi amaçlıyor. 

Çeşitli güvenlik özellikleri de sunan Texts, platformdaki her mesajı uçtan uca şifreliyor. Son olarak Texts'in uzun zamandır kapalı beta sürecine de devam ettiğini de ekleyelim. Gerçekleşen satın alma ile birlikte Texts'in tüm kullanıcılar için sunulması da hızlanabilir. Dilerseniz Texts.com'un bekleme listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.