X, reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı Premium abonelik modeli sunacak

Aboneliklerden daha düşük ücretli olanı, Premium'daki tüm özellikleri sunarken reklam gösteriminde herhangi bir azaltmaya gitmeyecek.
X, reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki farklı Premium abonelik modeli sunacak

Hatırlarsanız, X'in reklamsız Premium abonelik modelleri üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Elon Musk, bugün paylaştığı bir gönderi ile X'in iki farklı Premium abonelik seçeneğine sahip olacağını açıkladı.

Elon Musk'ın aktardıklarına göre, aboneliklerden daha düşük ücretli olanı X Premium'daki tüm özellikleri sunarken, reklam gösteriminde de herhangi bir azaltmaya gitmeyecek. Aboneliklerden daha yüksek ücretli olanı ise hiç reklam içermeyecek. Yani düşük ücretli olan Premium aboneliğine sahip olan kullanıcılar, platformda reklam görmeye devam ederken Premium'un sunduğu gönderi düzenleme, doğrulama ve yüksek kaliteli video içerikler gibi pek çok özellikten faydalanabilecek. 

X uygulamasının en son sürümü, üç yeni X Premium katmanının varlığını ortaya koyan kod içermekteydi. Bu katmanlar Basic, Standard ve Plus olarak karşımıza çıkmıştı. Basic katmanı ile kullanıcılar X kullanırken düzenli olarak reklam görmeye devam edecekti. Standard ile X daha az reklam gösterecekti, Plus katmanı ise reklamları tamamen ortadan kaldıracaktı.

Ancak görünen o ki; X yetkilileri, X Premium katmanını reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 seçeneğe indirgedi. X'in yeni katmanlar için ne kadar ücret alacağı ve mevcut abonelerin hangi katmana taşınacağı ise şu an için belli değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.