Kimlik doğrulama platformu SecureW2, 80 milyon dolar yatırım aldı

SecureW2'nun 80 milyon dolarlık yatırımı, ekosistemin önemli oyuncuları arasında yer alan Insight Partners'tan geldi.
Kimlik doğrulama platformu SecureW2, 80 milyon dolar yatırım aldı

Odağına kimlik doğrulama çözümlerini alan bir siber güvenlik girişimi olan SecureW2, ilk yatırımını aldığını duyurdu. SecureW2 tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 80 milyon dolar yatırım aldı. SecureW2'nun 80 milyon dolarlık yatırımı, ekosistemin önemli oyuncuları arasında yer alan Insight Partners'tan geldi.

SecureW2 tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 80 milyon dolarlık yatırım, girişimin büyümesi, kendi güvenlik platformunun gelişimini hızlandırması ve ekibini büyütmesi için kullanılacak. Şu an için 70 kişilik bir ekibe sahip olan SecureW2, yıl sonuna kadar en az 80 kişiye ulaşmayı hedefliyor.

2014 yılında Bert Kashyap ve Tom Rixom tarafından ABD'de kurulan SecureW2, müşterilerine şifresiz kimlik doğrulama gerçekleştirebilmeleri için altyapı sunuyor. Kısacası SecureW2 müşterileri, platformun sunduğu sertifika tabanlı şifresiz kimlik doğrulama çözümü ile şifreye gerek kalmadan kimlik doğrulama gerçekleştirebiliyor.

ABD merkezli olan SecureW2 girişiminin Hollanda ve Hindistan'da ofislere sahip olduğunu da ekleyelim. Tamamen bulut tabanlı olarak çalışan SecureW2, müşterilerinin uygulama ve cihazlarını korumalarına yardımcı oluyor. SecureW2'nun Azure AD, Okta ve Google ile entegre bir şekilde çalıştığını da ekleyelim.

Şifresiz kimlik doğrulama çözümlerinin son yıllarda oldukça popülerleştiğini ve büyük yatırımlar aldığını da hatırlatalım. SecureW2 girişiminin yatırımcısı konumunda bulunan Insight Partners, geçtiğimiz yıllarda benzer bir çözüm sunan Transmit Security girişiminin 543 milyon dolarlık yatırım turuna liderlik etmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.