Veri gözlemi ve izlenebilirliği alanında faaliyet gösteren Pantomath, 14 milyon dolar yatırım aldı

Somesh Saxena tarafından hayata geçirilen şirket, temel olarak organizasyonlara veri kalitesi sorunlarını tespit etmelerine yardımcı oluyor.
Veri gözlemi ve izlenebilirliği alanında faaliyet gösteren Pantomath, 14 milyon dolar yatırım aldı

Veri gözlemi ve izlenebilirliği alanında faaliyet gösteren Pantomath, 14 milyon dolar yatırım aldı. A serisi yatırım turu Sierra Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turunun diğer katılımcıları arasında Bowery Capital ve Epic Ventures yer aldı. 2022 yılında kurulan şirket, şimdiye kadar 18 milyon dolar yatırım aldı. ABD merkezli şirket, yeni gelen yatırımı Ar-Ge çalışmalarını ve faaliyet alanını genişletmek için kullanacağını açıkladı.

Somesh Saxena tarafından hayata geçirilen şirket, temel olarak organizasyonlara veri kalitesi sorunlarını tespit etmelerine yardımcı oluyor. Verilerin ve işlemlerinin izlenmesi ve analiz edilmesi konusunda özel bir platform sunuyor. Pantomath'ın amacı, data pipeline'larının güvenilirliğini artırmak ve bu verilerle ilgili sorunları otomatikleştirmek ve çözmek için bir araç sunmak.

Data conduit ise verilerin akışını yönlendiren veya taşıyan bir kanalı ifade ediliyor. Bu terimler, veri yönetimi, veri analitiği ve veri işleme alanlarında yaygın olarak kullanılıyor.

Platform, organizasyonların veri sorunlarını belirlemelerine, sorunları tespit etmelerine ve nedenlerini anlamalarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda gerçek zamanlı olarak veri işlemlerini ve veri kümelerini izler ve bu verilerin nerede ve neden bozulduğunu anlamalarına olanak tanıyor.

Pantomath'ın odak noktası, data pipeline'larının karmaşıklığını azaltmak ve veri güvenilirliğini artırmak için veri gözlemi ve izlenebilirliği otomatikleştirmek. Bu da organizasyonların daha güvenilir veri kullanarak daha bilinçli kararlar almasına ve veriye daha fazla güvenmesine yardımcı oluyor. Zira özellikle büyük teknoloji şirketleri, bu platformu kullanıcı verilerini işlemek ve analiz etmek için veri gözlemi ve izlenebilirliği kullanıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.