Girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerine dair merak edilenler Webrazzi Summit 2023'te

"Girişimcinin hikayesi nerede başlamalı?" adlı oturumumuzda Ata Uzunhasan, İmran Gürakan, Lokman Ökten, Selman Ortaköy ve Yunis İsmayıl konuklarımız olacak.
Girişim hızlandırma programları ve kuluçka merkezlerine dair merak edilenler Webrazzi Summit 2023'te

Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan Webrazzi Summit, bu sene 25 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşiyor. Konferansımıza artık sayılı günler kaldı ve heyecan gittikçe artmaya başladı. 

5 farklı salonda gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2023'te birbirinden değerli konuklarımız teknolojinin dünü, bugünü ve geleceğine dair merak edilen birçok konuyu değerli katılımcılarımızla paylaşacak ve bu konulardan biri de girişimciliğin kalbinin attığı hızlandırma ve kuluçka merkezleri olacak. 

"Girişimcinin hikayesi nerede başlamalı?" adlı oturumumuzda Galata Business Angels Yönetici Direktörü Ata Uzunhasan, Ankara TEKMER CEO'su ve kurucu ortağı İmran Gürakan, Türk Hava Yolları Kurumsal İnovasyon ve Projeler Başkanı Lokman Ökten, Kuveyt Türk Katılım Bankası Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Selman Ortaköy ve İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi Direktörü Yunis İsmayıl'ı ağırlayacağız.

Yenilikçi fikirlere sahip girişimcilerin işlerini büyütmelerine ve başarılı bir şekilde piyasaya sürmelerine yardımcı olan kuruluşlar olarak tanımlayabileceğimiz hızlandırma ve kuluçka merkezleri ile girişimciler, işlerini geliştirmek için gereken kaynaklara, mentorluk ve danışmanlık hizmetlerine, iş ağlarına ve genel olarak girişimcilik ekosisteminin avantajlarına erişim sağlayabiliyor. 

Yatırımcıların desteğini arkasına alan hızlandırma ve kuluçka merkezleri, yatırımdan ofise, teknolojik altyapıdan pazarlama fırsatlarına birçok alanda girişimcilerin en önemli dostu olmaya devam ediyor. Biz de bu kapsamda girişimcilerin hikayesinin başlangıcına ve onları büyük birer şirket haline dönüştüren merkezlerin kriterlerine, bugüne kadar girişimcilere sağladığı avantajlara, kurum ve girişimci perspektifinde elde edinilen kazanımlara detaylı bir şekilde değineceğiz. 

Webrazzi Summit 2023 konferansımıza katılmak için buradan bilet alabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi Summit 2023'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker / VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebileceğinizi de belirtelim. 25 Ekim Çarşamba günü görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Kahve Arası Sponsoru

Metropol Card

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.