Eğitim teknolojilerine odaklanan yerli girişim Gamester Kids, 850 bin dolar yatırım aldı

Gamester Kids'in 850 bin dolarlık yatırımı, APY Ventures, Doping Hafıza kurucuları Semih Hakyemez, Ali Karakuş ve CEO’su N.Mert Kalkavan’dan geldi.
Eğitim teknolojilerine odaklanan yerli girişim Gamester Kids, 850 bin dolar yatırım aldı

Okul öncesi dönem çocukların gelişimine odaklanan eğitim ve eğlence uygulaması Tiny Minies'ın geliştiricisi Gamester Kids, yatırım aldığını duyurdu. Gamester Kids tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 850 bin dolar yatırım aldı. Gamester Kids'in 850 bin dolarlık yatırımı, APY Ventures, Doping Hafıza kurucuları Semih Hakyemez, Ali Karakuş ve CEO’su N.Mert Kalkavan’dan geldi.

Gamester Kids, aldığı 850 bin dolarlık yatırım ile birlikte Tiny Minies uygulamasının daha fazla aileye erişmesini hedefliyor. 3 yıl önce kurulan Gamester Kids, Tiny Minies uygulaması ile teknoloji, eğlence ve eğitimi bir araya getirerek ailelere sunuyor.

Uygulamadaki tüm içeriklerin ABD, İngiltere ve Türkiye'den eğitimciler ve çocuk gelişim uzmanlarıyla birlikte hazırlandığını da ekleyelim. Tiny Minies içinde yer alan içerikler arasında oyunlar, kitaplar, masallar, meditasyon, yoga ve uyku müzikleri gibi farklı dikeylerden içerikler bulunuyor.

Şu an için Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve Arapça dillerini destekleyen Tiny Minies uygulamasının gelirlerinin yüzde 85'inin yurt dışı pazarlardan elde edildiğini de ekleyelim. Tiny Minies'in en büyük pazarları arasında ABD, Brezilya, Suudi Arabistan ve Türkiye bulunuyor.

Tiny Minies'in Avustralya'dan Brezilya'ya, Suudi Arabistan'dan Kuzey Amerika'ya milyonlarca ailenin güvenle kullandığı bir uygulama haline geldiğini belirten Gamester Kids kurucu ortağı Onur Karcı, 2024’te hem Tiny Minies ile hem de sunacakları yeni ürünlerle geleceğe yönelik heyecan verici adımlar atmaya devam edeceklerini aktardı.

Tiny Minies'ın çocukların eğitimini modern teknoloji ve eğlenceyi birleştirerek destekleyen benzersiz bir platform olduğunun altını çizen APY Ventures yöneticisi Mustafa Keçeli, Gamester Kids'in büyüme yolculuklarına katkı sağlamaktan heyecan duyduklarını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.