Eğitim teknolojilerinin bugünü ve geleceği Webrazzi Summit 2023'te konuşulacak

"Edtech: Eğitimin geleceği" adlı oturum, eğitimde teknolojinin rolünü ve gelecekteki potansiyelini anlamak isteyen katılımcılar için önemli bir perspektif sunacak. 
Eğitim teknolojilerinin bugünü ve geleceği Webrazzi Summit 2023'te konuşulacak

Webrazzi'yi yakından takip edenlerin bildiği gibi Türkiye'nin önde gelen girişimcilik ve teknoloji konferansı olan Webrazzi Summit 2023 için geri sayım başladı. 25 Ekim'de düzenlenecek olan etkinlik, mobil teknolojiden oyun endüstrisine, yapay zeka ve bulut bilişimden dijital mutfak konularına kadar birçok dijital alan uzmanları tarafından ayrıntılı bir şekilde ele alacak.

EdTech de bunlardan biri. Bu kapsamda "Edtech: Eğitimin geleceği" adlı oturum gerçekleşecek. Oturumun katılımcıları arasında Düşyeri’nin kurucu ortağı İbrahim Coşkuner, Doping Hafiza’nın CEO’su Mert Kalkavan, Otsimo’nun kurucu ortağı Zafer Elcik ve Open English'in kurucusu Ali Servet Eyüboğlu yer alıyor. 

2020 yılında dünya genelinde etkisini hissettiren Covid-19 salgını, önemli bir dijitalleşme sürecini tetikledi. Bu dönemde en fazla değişen sektörlerden biri, eğitim alanı oldu ve okullar uzaktan çalışmaya geçti. 

Okulların kapanmasıyla birlikte eğitim teknolojileri hızla yükselmeye başladı. Bu kararın ardından, dünya genelinde tüm öğrenim seviyelerinde geleneksel sınıf eğitimi yerine uzaktan, yani online eğitime geçiş yapıldı. Bu değişim, geleneksel eğitim anlayışında pandeminin etkisiyle büyük bir dönüşümü simgeliyor. 

Yapılan araştırmalar, pandemi süreciyle birlikte hızla büyüyen eğitim teknolojilerinin 244 milyar dolarlık bir pazar büyüklüğüne ulaştığını öngörüyor. Bu büyümeyi daha fazla anlamak için online aramalara baktığımızda da açık bir tablo ortaya çıkıyor.

Türkiye'de de son yıllarda online eğitimde dikkate değer bir gelişim gösteren ülkelerden biri. Mobil cihaz kullanımının yaygınlaşması, online öğrenmeye olan erişimi artırdı. Ayrıca, Covid-19 pandemisi, Türkiye'deki eğitim sektörünü kökten değiştirmiş ve online eğitime olan talebi etkiledi. Türk hükümetinin destekleri ve dijital dönüşüm projeleri de online eğitimin yükselişini teşvik etti. 

Biz de Webrazzi Summit 2023 kapsamında eğitimde teknolojinin rolünü ve gelecekteki potansiyelini anlamak isteyen katılımcılar için önemli bir perspektif sunacağız. Eğitim teknolojilerinin eğitim sistemine olan etkisi ve gelecekteki rolünü tartışacağız.

Konferansımıza buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi Summit'te VIP Kayıt ile hem VIP Reception'a hem de etkinlik anında Webrazzi Summit Speaker/VIP Lounge'a giriş hakkı elde edebilecek. Kayıt masası hızlı geçiş hakkı dahil üst seviye hizmetlere VIP Kayıt imkanı ile ulaşmak da mümkün.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Türkiye İş Bankası

Platin Sponsorlar

Odeabank  Paribu

Turkcell  Yandex Ads

Altın Sponsorlar

Adjust  Iventram

Loreal  Manay CPA

Mastercard  meiro

Gümüş Sponsorlar

Borusan Otomotiv  Craftgate

paytr  Teads

Toloka  Unilever

Startup Lounge İş Ortakları

ITU ARI TEKNOKENT  Kuveyt Türk

Turkish Airlines

Çeviri Sponsoru

Kahve Arası Sponsoru

Metropol Card

Medya Sponsoru

Karnaval

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.